Állítsuk vissza a belső (lelki) egyensúlyt, hogy végre kiléphess a szorongásból!

Kognitív viselkedésterápia

Készen állsz arra, hogy tudatalatti szinten töröljük a szorongásod kiváltó okait, hogy magabiztosan élhesd az életed?

Mi a Kognitív viselkedésterápia és miben segít?

Röviden egy olyan speciális terápiás módszer, amely azáltal segíthet a problémák kezelésében, hogy segít felismerni, majd megváltoztatni a szorongást kiváltó gondolkodásmódot és viselkedést.

Magyarán néhány célzott kérdés segítségével gyorsan feltárjuk azokat a negatív tudatalatti gondolati mintákat, amik kiváltják a szorongást, majd ezeket különböző technikák segítségével töröljük vagy felülírjuk.

Hogyan zajlik a terápia?

A terápia online video chat-en fog zajlani egy előre egyeztetett időpontban.

A saját és a szakmai világ covid időszakos tapasztalatanak alapján a videó chat azonos hatékonyságú, mint egy személyes találkozó, azonban itt nem kell bajlódnod az utazással, hanem az otthonod kényelmében és biztonságában zajlik végig. Ami nem hátrányos a szorongás esetén.

A “találkozónkra” nem kell külön készülnöd, de mindenképp egy olyan nyugodt helyet és időpontot válassz, amikor biztosan senki nem zavar. 

A terápia első részében beszélgetünk egy kicsit, hogy megismerjem a helyzetedet, eközben felmérem a problémádat, majd ezt követően megkezdődik maga a terápia, ami során leásunk a szorongásodat kiváltó tudatalatti programokig és ezeket töröljük, vagy felülírjuk.

Az ülés időtartama kb. 50 perc.

Mit várhatsz?

Első sorban hatékonyságot.

A célom a valódi segítség, nem pedig az, hogy hónapokig járj hozzám terápiára. Bár nagyon szívesen beszélgetek veled, ha ezt szeretnéd, de Te is jobban jársz, ha gyorsan megoldjuk a problémádat.

A kognitív viselkedés terápia módszere lehetővé teszi, hogy már az első alkalommal is jelentős javulást tapasztalj, vagy akár meg is szűnjön a szorongásod.

Már az első alkalom után megkönnyebbülést, egyfajta lelki felszabadulást fogsz érezni. Mintha egy teher esett volna le a válladról.

Megindul az energiaáramlás benned, könnyebbé válsz, szebbnek, színesebbnek látod a világot és végre azt érzed, hogy újra élsz.

Mindez akár már egyetlen alkalom után is.

Ki fog segíteni neked?

Venczli Alexandra pszichológus. Szakterülete a kognitív viselkedés terápia. Területek amikben a legtöbbet dolgozott: szorongásoldás, önbizalom növelés és párkapcsolatok.

Ukrajnában született, jogászként szerezte meg első diplomáját, pszichológusként pedig a másodikat. 4 nyelven beszél, 12 éve él Magyarországon.

Eddig több száz embernek segített kilépni a szorongás szorításából és visszanyerni a magabiztosságát!

Legyél Te a következő! 

Mennyibe kerül?

Mennyit ér neked, hogy végre visszakerülj a helyedre és magabiztosan éld a saját életed? 

Hogy végre leszámolj a szorongással, az állandó aggodalommal az ijesztő testi tünetekkel és végre újra szabad lehess?

Nos, valószínűleg megfizethetetlen, ellenben a kognitív viselkedésterápia igenis megfizethető.

Ez egy nagyon hatékony módszer a szorongás oldására, így nem kell feleslegesen az idődet és az energiádat vesztegetni, sem pedig hónapokig terápiákra járni.

A legtöbb esetben már egyetlen alkalom is képes megszüntetni a szorongást.

A kognitív viselkedésterápia díja 25.000 Ft / alkalom.

Ha biztosra mennél és szeretnéd tudni, hogy megfelelő-e számodra a kognitív viselkedés terápia (99%, hogy igen), jelentkezz most egy díjmentes, negyed órás telefonos konzultációra, ami során felmérjük a problémádat és azonnal választ kapsz arra, hogy tudunk-e segíteni.

Kognitív viselkedésterápia
díjmentes telefonos konzultáció


Időtartam: 15 perc
Szabad helyek terápiára: 3

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció során elmondhatod a problémádat és átbeszéljük hogyan tud segíteni a megoldásban a terápia. Felteheted a kérdéseidet és segítek, hogy tisztán lásd a kiutat a szorongásodból. 

Vélemények a terápiáról:

Mit ad tehát a szorongásoldó Kognitív viselkedésterápia?

A terápia segítségével:

Jelentkezz most díjmentes 15 perces, telefonos konzultációra!

Kognitív viselkedésterápia
díjmentes telefonos konzultáció


Időtartam: 15 perc
Szabad helyek terápiára: 3

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció során elmondhatod a problémádat és átbeszéljük hogyan tud segíteni a megoldásban a terápia. Felteheted a kérdéseidet és segítek, hogy tisztán lásd a kiutat a szorongásodból. 

Gyakori kérdések

Tényleg ingyenes a konzultáció?

Igen. Azért tartjuk fontosnak, hogy előtte megismerjük egymást és mindketten biztosak lehessünk abban, hogy tudunk együtt dolgozni. A konzultáció során felmérjük a problémádat, elmondod miben kérsz segítséget és csak akkor megyünk tovább a terápiára, ha biztosak lehetünk a sikerben.

Mennyi időn belül kapok időpontot?

A díjmentes 15 perces konzultációra a szabad időpontokat az időpont foglaló naptárban azonnal láthatod. Ha szeretnél részt venni a terápián is, arra időpontot a konzultáció során tudunk egyeztetni.

Fog segíteni nálam a terápia?

Szinte biztos, hogy igen. Ha az első alkalommal nem is lehet 100%-ban megoldani egy problémát, de az biztos, hogy szinte minden esetben nagyfokú javulás érhető el. Komolyabb, komplexebb esetekben szükség lehet több alkalomra is.

Hány alkalomra lesz szükségem?

A legtöbb esetben már egyetlen alkalommal sikeresen tudjuk oldani a szorongás okát, de előfordulhat, hogy komplex okok vannak a háttérben. Ilyenkor az elsődleges cél az oldás, vagyis a szorongás mértékének jelentős csökkentése, majd pedig további alkalmak esetén tovább dolgozunk.

Miért kell megadnom az adataimat? 

Hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot az időpontegyeztetéssel és konzultációval kapcsolatban.

Hova fordulhatok, ha kérdésem van?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Foglald le a helyed most a díjmentes telefonos konzultációra!

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció során elmondhatod a problémádat és átbeszéljük hogyan tud segíteni a megoldásban a terápia. Felteheted a kérdéseidet és segítek, hogy tisztán lásd a kiutat a szorongásodból.