Vásárlási feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák SAT-Invest Group Kft. (székhely: 2724 Újlengyel, Határ út 12., adószám: 22909828-2-13) mint szolgáltató által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Szolgáltatói adatok

A szolgáltató neve: SAT-Invest Group Kft.
A szolgáltató székhelye: 2724 Újlengyel, Határ út 12.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: [email protected]
Adószám: 22909828-2-13
A szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Termékeink/szolgáltatásaink a Tudatosság Klub tagság (havi és éves), online mesterkurzusok és könyv, mely termékeink megvásárolhatóak a weboldalunkon keresztül.

A honlapon található cikkek, képek, folyamatok, design és termékek/szolgáltatások, bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése szigorúan tilos és hivatalos eljárást vonhat maga után!

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor a rendelés véglegesítéséhez használt űrlap tetején láthat. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Online tananyag esetén, vagy Tudatosság Klub tagság vásárlásakor nincs szállítási díj, a termékek online felületen lesznek elérhetőek, melyről a vásárlát követően a rendszerünk automatikusan megküldi a használathoz szükséges adatokat e-mail címére.

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél, vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve elhárítása után, azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Termékeinkről a honlapunkon részletes leírás található, melyekhez digitális dizájn tartozik. (A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek!)

Amennyiben valamely termékünk akciós áron kerül a megvásárolható termékeink közé, akkor tájékoztatjuk vevőinket az akció időtartamáról.

Rendelés menete, fizetés és szállítás

A termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendeléshez szükséges adatait. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és az űrlaphoz kapcsolódóan megtalálható fizetési feltételeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra.

Ha korábban már vásárolt nálunk, akkor érdemes ugyanazzal az email címmel vásárolnia, így a vásárolt termékeihez azonos felhasználónevet és jelszót biztosítunk.

Ezt követően az OTP Simple rendszerén vagy a Stripe rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával/átutalással kiegyenlíteni a szükséges összeget. Ehhez átirányításra kerül a biztonságos oldalra, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet, Stripe-pal történő fizetés esetén a Stripe, Inc.

A vásárlással elfogadja, hogy SAT-Invest Group Kft. által a tudatossagklub.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.) vagy a Stripe, Inc. , mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után azonnal értesítőt kapunk, hogy teljesítve lett a rendelés. Így azonnal elérhetővé válik a Klubtagság vagy egyéb oktatóanyag az online felületen a megadott belépési adatokkal (de maximum 1 órán belül). Könyv esetében pedig indítjuk a csomagját, melyet a rendeléstől számítva 1 maximum 3 munkanapon belül kézhez kap Magyarországon belül (kivéve rendkívüli helyzetek vagy korlátozások).

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át.

Termékeink általában raktáron elérhetőek, ezért a rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. A feldolgozott rendelések teljesítése 1- 2 munkanapon belül megtörténik. Amennyiben valamely termékünk mégsem kapható, abban az esetben azonnal értesítjük a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Elállás joga

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Nem gyakorolhatja azonban a fogyasztó az elállás jogát a 45/2014. sz. kormányrendelet 29. §-ában meghatározott esetekben, így pl. lezárt csomagolású higiéniai termékek, illetve lezárt csomagolású CD, DVD, vagy szoftver, digitális termék esetében.

Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Panaszkezelés

Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen. A csomag átvételekor tapasztalt probléma esetén is értesítsen Már átvett csomagok esetében kérjük, hogy e-mailben jelezze felénk az alábbiakat:

Rendelési szám
Panasz típusa és leírása

Email címünk: [email protected]

A Tudatosság Klubra vonatkozó különös feltételek

A Tudatosság Klub egy rendszeres előfizetési programunk, mely külön oldalon rendelhető a többi terméktől. (Nem jelenik meg kapcsolt termékként) Ennek díját ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni az erre külön létrehozott megrendelő űrlapon. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay, vagy a STRIPE által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A Tudatosság Klub tagság előfizetés során a megadott időszak lejártával a következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta / évente megújul, az előfizetési díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal. A Tudatosság Klub próbatagság lejártát követően az előfizetés automatikusan “normál”, havi előfizetéssé alakul, mely ára az aktuális Klubtagsági díj.

Amennyiben az előfizető nem kíván teljesjogú taggá válni a próbaidőszak végén, ezt bármikor jelezheti emailben, vagy a fiókjába belépve egy gombnyomással megszűntetheti a tagságot. A tévesen, hibásan levont összegeket 14 napon belül visszatérítjük, amennyiben az ügyfél 8 napon belül panasszal él.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (tudatossagklub.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay, sem a STRIPE nem fér hozzá. Nem tárolunk tehát bankkártya adatokat, a Simple, vagy a STRIPE egy “token” segítségével engedi az ismétlődő fizetést.

Az előfizetés a sikeres fizetést követően kerül aktiválásra, és mindaddig fennáll, míg a szolgáltatás igénybe vevő személy a saját fiókjában, vagy emailben ([email protected] címen) a Tudatosság Klub tagság lemondását nem kéri. A pénzt havi előfizetés esetén mindig a hónap azon napján próbáljuk meg először levonni, mely napon az előfizetés indult. Éves előfizetés esetén pedig egy évvel az előző fizetést követően. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén tájékoztató levelet küldünk, illetve többször ismételten megpróbáljuk a levonást.

Amennyiben a levonás többszöri próbálkozás esetén sikertelen, vagy a Klubtag kérte a tagságának megszűntetését, a Klubtagság az előfizetés lejártát követő 3 nappal automatikusan megszűnik. Az előfizetés megszűnésével a felhasználónak már nem lesz jogosultsága elérni a Tudatosság Klub szolgáltatásain belül kínált tananyagokat, tréningeket, rendezvényeket, és a zárt Facebook csoportból is eltávolításra kerül. A véletlenül megkezdett, kifizetett előfizetési időszakokat nem áll módunkban visszatéríteni.

A Tudatosság Klub tagásg egy felhasználónév / jelszó párossal vehető igénybe, melyet a megadott email címre küldünk el. A helytelenül megadott adatok miatt keletkezett kárért nem vállalunk felelősséget. A felhasználónak természetesen van lehetősége az adatai módosítását kérni, és ebben maradéktalanul segíteni fogunk. A Tudatosság Klub belépését más embereknek tovább adni, értékesíteni szigorúan tilos, egy felhasználónév és jelszó párossal csak egyetlen személy használhatja a Tudatosság Klubot. Bármilyen csoport esetén minden tagnak szükséges aktív előfizetéssel rendelkezni, ha többen is el szeretnék érni a tananyagokat.

Vegyes rendelkezések

Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.

A SAT-Invest Group Kft. által kiadott tananyagok, tréningek tartalmazhatnak pénzügyekkel, befektetési termékekkel kapcsolatos információt. De az ezekben az anyagokban bemutatott információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, azokat nem személyre szabva közöljük, így nem alkalmasak arra, hogy valaki megalapozott befektetési döntést hozzon! Semmilyen cikk, tananyag, vagy tréning nem javasolja bármilyen értékpapír, portfólió, eszköz megvásárlását, eladását, vagy bármilyen nemű tranzakciót. A befektetés kockázattal jár, és az oldalnak nem célja a teljes kockázati skála részletes bemutatása.

Az oldalon és a tananyagokban bemutatott adatok és kalkulátorok a legjobb igyekezetünknek megfelelően készülnek, de azok pontosságért felelősséget nem vállalunk. Minden adatot, kalkulációt kérünk, hogy Ön is ellenőrizze le mielőtt az alapján döntést hoz. Az általunk bemutatott számítások pusztán iránymutatásként szolgálnak.