Hogyan győzd le a szorongást tartósan és szerezd vissza az irányítást az életed felett?

Hadd mutassam be a valódi okát annak, miért is szorongsz valójában, amit szinte sehol nem mondanak el!

Néhány percen belül meg fogod érteni, hogy miért nem segített eddig szinte semmi, amit próbáltál a szorongásod ellen.

De bemutatok egy olyan elvet is, amivel nagyon gyorsan és ami talán még fontosabb, tartósan győzheted le ezt az állapotot.

Nem számít, hogy milyen mély gödörben vagy érzelmileg, ahogy az sem, hogy hány éves vagy és milyen régóta szorongsz.

Mindez olyan hatékony, hogy ha elkezded alkalmazni még ma, akár azonnal megkönnyebbülést is tapasztalhatsz és rövid időn belül újra azt érezheted, hogy te magad irányítod a saját életedet.

Persze teljes mértékben megértem, ha ezeket az állítsokat túlzónak találod.

Azonban garantálom neked, hogy ehhez hasonlót még soha nem láttál és azt is megígérem, hogy teljesen le foglak nyűgözni és a következő 5 perc lesz a jövőbeli tökéletes életed indítópontja. 

Venczli Alexandra vagyok, pszichológus, jogász és az elmúlt 2 évben megsokszorozódott a hozzám érkező szorongásos emberek száma. 

Borzasztó nehéz időket élünk, amiben csaknem lehetetlen megőrizni nyugalmunkat és higgadtságunkat.

Felborul a lelki egyensúly, elveszíted a belső békét.

Nem csoda, hogy szorongsz.

Sajnos ez rendkívül veszélyes.

Ugyanis a szorongás és az állandó aggódás egyszer csak átcsapnak mentális szokásokból testi tünetekké is. Ami így már hatással lesz az egészségedre, a közérzetedre, amik pedig visszahatnak majd az érzelmi világodra és máris belekerültél egy véget nem érő ördögi körbe, ami életed totális szabotálásához vezet.

Nem csak az egészséged mehet rá teljesen, hanem a párkapcsolatod, a baráti kapcsolataid, sőt még a munkád is. 

Az évek során több száz coaching ülést tartottam és segítettem az embereknek megtalálni a helyüket a világban, vagy rendbetenni az elakadásaikat, párkapcsolatukat, stb.

De a szorongással más volt a helyzet.

Az akkori elvek, technikák nagyon lassan működtek én pedig szerettem volna hatékonyan segíteni.

Elkezdtem kutatni modernebb pszichológiai elvek után és végül rátaláltam egy olyan módszerre, ami valódi áttörést hozott.

Ez a tudományosan is többszörösen igazolt módszer lesz az, aminek a segítségével Te is leszámolhatsz ezzel a nyomasztó időszakkal és véglegesen búcsút mondhatsz a szorongásodnak. 

Minden Krisztivel kezdődött...

De előtte szeretnék bemutatni valakit, aki miatt beleástam magam a szorongás témájába. Ő Kriszti, a legjobb barátnőm. (A nevét természetesen megváltoztattam, hogy ne lehessen beazonosítani…)

Nagyon jó baráti kapcsolatban vagyunk több, mint 20 éve és a világ legnagyobb csődtömegének éreztem magam, amikor segítséget kért tőlem a szorongásával kapcsolatban és én az akkori tudásommal még nem tudtam neki érdemben segíteni.

Hiába volt már akkor is több éves segítői tapasztalatom, de több száz megtartott terápiával a hátam mögött Kriszti szorongásán mégsem tudtam akkor még jelentősen segíteni a hagyományos pszichológiai módszerekkel.

Látni a barátnőmet szenvedni, küzdeni a “démonaival” nagyon megrázó volt. Az életvidám, könnyen barátkozó lelkes csaj egyszer csak visszahúzódó, félős valakivé változott. Aki inkább otthon maradt a lakása biztonságában, minthogy találkozzunk egy kávézóban.

Gyakran kellett elkísérnem ügyeket intézni, mert egyedül félt bárhova menni, attól rettegett, hogy rátör a rosszullét. Valószínűleg Te is tudod mik ezek: hevesebb szívverés, légszomj, émelygés, félelem érzet.

Sőt még a szuper jól fizető munkáját is majdnem elveszítette, mert egyre rosszabbul teljesített az állapota miatt.

Én mégis őszintén hittem, hogy ha megoldódik a szorongása, akkor az élete egy csodálatos változáson fog keresztül menni minden területen.

Hogy újra visszatér az az ember, aki magabiztos, bátor, sikeres és élvezi az életét és nem kell többé attól aggódnia, hogy mikor tör rá esetleg a pánik és nem retteg attól, hogy valamilyen betegsége lesz. 

Ez mindent megváltoztatott a szorongásról...

Emlékszem néhány évvel ezelőtt, talán egy szerdai napon történt, épp néhány friss pszichológiai tanulmányt olvastam a szorongással kapcsolatban.

Ekkor találkoztam először ezzel a módszerrel és azonnal tudtam, hogy ezzel áttörést érhetünk el Krisztinél is, sőt mindenki másnál is, aki a szorongással kűzd.

El sem akartam hinni, de tanulmányok tucatjai igazolták a hatékonyságát.

Azonnal beleástam magam, végül a második diplomámat már ebből a módszerből szereztem meg, így a mai napig ezt használom.

Ezzel értünk el hihetetlenül gyors áttörést Kriszti esetén is, aki pár héten belül teljesen búcsút mondhatott a szorongásának és azóta újra az a nyugodt, kiegyensúlyozott, életvidám csajszi, aki korábban is volt. A munkáját pedig nemhogy nem veszítette el, hanem még elő is léptették annyira kiemelkedő teljesítményt tudott nyújtani ezt követően.

A gyors felépülés akkor még hihetetlen eredménynek számított számomra, de mára már hétköznapivá váltak.

Ezeket a terápiás elveket alkalmazva rengeteg olyan embernek tudtam segíteni, akik 10-15 éve folyamatosan szedtek gyógyszereket, jártak pszichiátriára, pszichológushoz, kipróbáltak mindent, amit csak lehetett, de mégsem értek el sikereket. Végül a módszer segítségével elépesztő gyorsan szabadultak meg a szorongásukról véglegesen.

Éppen ezért vágjunk is bele, hiszen Te is ezért vagy itt.

Szóval, Kriszti “gyógyulása” valójában egy alapvető felfedezésen és megértésen alapul.

Ez pedig a szorongás ciklus.

Különböző kutatások során kiderült, hogy a szorongást minden esetben egy tudatalatti program váltja ki, vagy nevezhetjük automatikus gondolatnak is.

Ezeket többnyire észre sem veszed. (Ezért tudatalatti, vagy automatikus.)

A szorongás valójában egy normális, alapvető érzés, ami minden ember érzelemkészletében jelen van. Arra szolgál(na), hogy segítsen megbírkózni a vészhelyzetekkel.

A gond csak az, hogy a mai világban a szorongásnak nincsen konkrét, valós kiváltó oka. Nem üldöz minket egy tigris, nem élünk veszélyes környéken, stb.

Tehát a mai modern nyugati ember esetén a szorongás mindig csupán a fejünkben létező vélt aggodalmak miatt alakul ki a már fent említett tudatalatti programok, vagy automatikus gondolatok formájában.

Ez lehet aggódás a saját vagy a szeretteink egészsége miatt, a pénz miatt, a párkapcsolatunk, a munkánk, stb. miatt.

A gondolat hatására pedig létrejön valamilyen negatív érzelem, pl.: félelem valami rossz dolog bekövetkeztétől. Ezt nevezhetjük lényegében magának a szorongásnak.

A negatív érzés pedig kivált különböző testi érzeteket, amik testi tünetek formájában nyilvánulnak meg.

Ezeket is jól ismerheted: magasabb pulzus, erős szívdobogás, légszomj, émelygés, remegés, ájulás érzés, rosszullét, stb.

Végül pedig jön egy cselekvés, ami legtöbbször az elkerülés, vagy elmenekülés formájában nyilvánul meg. Hiszen szeretnénk elkerülni azt a dolgot, amitől rettegünk.

Tehát:

GONDOLAT >> ÉRZELEM >> TESTI TÜNET >> ELKERÜLŐ CSELEKVÉS

… majd az egész kezdődik újra elölről.

Oké, tehát így épül fel maga a szorongás, amit annyiszor tapasztalsz mostanában.

És itt érkezünk el a problémákhoz.

A legtöbb “gyógymód”, amivel találkozhattál csupán a testi tüneteket célozza meg. A gyógyszerek, nyugtatók, gyógynövények, különböző “varázs cseppek” mind a fizikai tüneteket próbálják elnyomni. ELNYOMNI, nem pedig megoldani.

Hiszen attól a kiváltó gondolat és a negatív érzelem ott marad, csak el van tompítva. Kicsit olyan, mintha lefestenénk a rozsdát abban reménykedve, hogy attól megjavul.

De mivel a gyógyszeriparban óriási pénzek forognak, ezért gyakran elhitetik, hogy beteg vagy, pedig az ég világon semmi bajod, csupán néhány negatív gondolati mintád gerjeszti újra és újra a szorongást, de nekik az a jó, ha gyógyszerekkel tömöd magad.

Így sajnos sokan évekig szednek nyugtatókat, antidepresszánsokat és tűrik ezek brutális mellékhatásait, miközben a szorongásuk egy picit sem javul, sőt sok esetben még romlik is a helyzet.

Ugyanez a helyzet a legtöbb alternatív megközelítéssel is, mint például a relaxációs programokkal, meditációkkal, nyugtató teákkal, légzés technikákkal.

Ne érts félre, hasznosak ezek, ha a helyén kezeled őket, de ezek csupán a pillanatnyi érzelmeidre tudnak hatni, nem pedig a kiváltó gondolatokra. Tehát majdnem ugyanott vagyunk, mint a gyógyszerek esetén.

Mi akkor a megoldás?

Ahogy látod, minden esetben a kiváltó ok egy gondolat. Tehát ha ez a kiváltó negatív gondolat be lesz azonosítva és felülírva, akkor a teljes szorongás ciklus összeomlik és vége lesz a szorongásodnak egy életre.

Onnantól kezdve nem lesznek rossz érzések, nem jelenik meg testi tünet és nem esel bele a szorongás spiráljába.

Ez azt jelenti, hogy a szorongás véglegesen legyőzhető, ráadásul gyorsabban, mint hinnéd. 

Ehhez csupán a kiváltó gondolati mintákat kell megtalálni és felülírni, vagy törölni.  

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy könnyedén képessé válhatsz megtalálni és törölni a szorongásodat kiváltó negatív gondolataidat?

Hogy búcsút mondhatsz az ijesztő testi tüneteknek, a nyomasztó érzéseknek, a rettegésnek, amik miatt legszívesebben ki sem mozdulnál otthonról?

Hogy végre nyertesként jöhetsz ki a mostani helyzetből és többé nem tudja felborítani a belső békédet a világban zajló őrület.

Az aggódás és a folyamatos rettegés helyett mostantól megtapasztalhatod a nyugodt higgadtságot.

Újra a kezedbe veheted az életed irányítását kilépve ebből a katyvaszból, magad mögött hagyva ezt a sötét időszakot, hogy helyébe egy új, ragyogó és sikeres élet kerüljön.

Akkor nézzük! 

Hogyan győzd le a szorongást véglegesen?

A szorongás kezelésére két fő klasszikus irány létezik.

Erről már írtam pár szót az előbb.

Az egyik a tipikus gyógyszeres kezelés, ami csak a testi tünetekre hat így vagy úgy. Illetve vannak a terápiás módszerek, amik viszont a kiváltó okokat célozzák.

Tehát végső soron csak a terápiás módszerekkel szüntethető meg a szorongás tartósan.

A gond csak az idővel van.

Egy-egy klasszikus terápiás kezelés nagyon sokáig, hónapokig is elhúzódhat, mire érezhető javulást tapasztalunk. Így ennek legnagyobb hátránya, hogy lassú és drága is a sok terápiás foglalkozás miatt.

És itt érkeztünk el egy harmadik lehetőséghez.

Ez az a módszer, amiből a második diplomámat szereztem és ezáltal tudtam segíteni Krisztinek is és azóta rengeteg más embernek is.

Ez pedig a kognitív viselkedésterápia.

Ez egy módszertant foglal magába. Kb. 40 éve dolgozták ki és elképesztő hatékonysággal tud tartós és végleges eredményt hozni.

Nézz rá az alábbi grafikonra, ahol a különböző betegségek kezelési hatékonyságát láthatod a Kognitív viselkedésterápiával, gyógyszerekkel, valamint klasszikus beszélgetés alapú terápiával.

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2748674

Az eredmény meggyőző és ami számunkra érdekes, hogy a generalizált szorongás kb. 3X hatékonyabban kezelhető, mint klasszikus terápiával. 

Szüntessük meg a TE szorongásod kiváltó okait!

A negatív gondolati minták törlése egyszerű, mégis rendkívül hatásos stratégiákból áll, amik a kognitív viselkedésterápia elveire épülnek. Ez a kulcsa annak, hogy önállóan is képessé válj leszámolni a szorongásoddal. Ráadásul véglegesen.

Ezek a stratégiák segítettek Krisztinek is újra önmagává válni, ahogyan rajta kívül még több száz másik ember is megtapasztalta mennyire könnyen győzhető le a szorongás, ha a megfelelő eszközt használják.

Csak hozz egy döntést és kövesd ezeket a stratégiákat és rövid időn belül már csak a múlté lesz ez a sötét időszak az életedben.

Most pedig szeretném bemutatni, hogy mi a szorongás legyőzésének 21. századi módja!

Ez a Kiút a Szorongásból online támogató program.

Mi az a Kiút a Szorongásból online támogató program?

A Kiút a Szorongásból online támogató program jelentősen felgyorsítja a szorongásodból kivezető utat.

Segítségével elkerülöd a buktatókat, a felesleges és értelmetlen köröket.

Gyorsabban szerezheted vissza a régi önmagadat, mint azt valaha is remélted.

A támogató program során folyamatosan kapsz szakértői segítséget. Minden lehetséges problémában segítünk és támogatunk, ami csak felmerülhet.

Olyan tudást, technikákat és gyakorlatokat adunk a kezedbe, amelyeket önállóan is tudsz végezni.

A kognitív viselkedésterápia elveit követve építettük fel, így képessé válhatsz megtalálni a saját szorongásodat kiváltó gondolataidat, majd pedig ezeket törölni is tudod.

A támogató program legfőbb célja, hogy végig fogja a kezed és ne hagyjon egyedül ebben a kemény harcban. Azt szeretnénk, hogy minél nagyobb terhet vehessünk le a válladról, hogy minél könnyebben koncentrálhass a lelki gyógyulásodra.

A program akkor is működik, ha nem hiszel benne, vagy ha gyógyszereket szedsz, esetleg évek óta szorongsz.

Miután elkezded azt tapasztalod, hogy kezdenek megszűnni az ijesztő testi tünetek. Egyre ritkábban tapasztalsz hangulatingadozásokat és meglepő módon egyre többet lesz jó kedved.

Segítségével képessé válhatsz letenni a szorongás nyomasztó terhét és újra a saját életedet élni, akár sokkal jobban is, mint korábban.

Az aggodalmakat felváltja a nyugodt magabiztosság és bátran nézel szembe az élettel és könnyedén győzöd le a kihívásokat.

A Kiút a Szorongásból online támogató program egy lépésről-lépésre követhető tervet foglal magában, ami megmutatja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy véglegesen megszabadulj a szorongástól és egy életre immunissá válj is rá.

A program arra lett kifejlesztve, hogy önállóan is hatékonyan használhasd a kognitív viselkedésterápia elveit és megkapsz minden segítséget a szorongásod elleni úton.

Először kiírtjuk a szorongásodat kiváltó gondolataidat, majd pedig felkészítünk, hogy ellenállóvá válj az élet kihívásaira és olyan készségeket fogsz elsajátítani amivel katapultálhatod a saját boldogságodat, egészésgedet és sikeredet az életed legtöbb területén.

A program során tehát ellenállóvá teszünk a szorongással szemben, hogy az többé ne uralkodhasson el rajtad, legyen bármilyen nehézség is az életedben.

Csatlakozás után azonnal hozzáférsz a teljes tudásbázishoz, amikben minden benne van, amire csak szükséged lehet a szorongásod legyőzőséhez. Kapsz rengeteg olyan gyakorlatot is, amit a pszichológusok is gyakran alkalmaznak saját magukon is. Emellett megkapod rengeteg világhírű önfejlesztő könyv tudását, amiktől szuperképességekre tehetsz szert.

De talán ami a legfontosabb, hogy folyamatos támogatást kapsz. Nem hagyunk magadra!

Kérdezhetsz, vezetlek, támogatlak és heti kapcsolatban leszünk a privát Facebook csoportos élő bejelentkezések és a kérdezési lehetőségek által.

Többé nem kell egyedül küzdened a szorongásoddal. Együtt végigcsináljuk, támogatunk és segítünk, ameddig szükséged van rá!

Tudom, hogy már szeretnél belekezdeni a Kiút a Szorongásból online támogató programba és ezt az oldal alján mindjárt meg is teheted, de mielőtt tovább mennénk, álljunk meg egy pillanatra, mert…

őszinte akarok lenni veled!

Ha szeretnéd megismerni a valódi kiutat a szorongásod fogságából és egy új, nyugodt és szabad életre vágysz mindenféle káros gyógyszer vagy évekig tartó kétes kimenetelű kezelés nélkül, akkor ez lesz az egyetlen működő módszer a számodra.

Ha szereted, hogy rádtör a pánik és szorongsz mindenféle dolgok miatt, akkor nyugodtan kísérletezz tovább meditációval, relaxációval, gyógyszerekkel, stb. Ezekkel jobb esetben is csak átmenetileg érhetsz el kisebb javulásokat.

De ha te véglegesen szeretnél búcsút mondani a szorongásodnak, akkor a Kiút a Szorongásból online támogató program az egyetlen megoldás.

Vélemények a programról:

Mennyibe kerül?

Sejtheted, hogy a Kiút a szorongásból online támogató program nem egy ingyenes anyag. Ez valóban így van. Ha ingyen adnám, bejelentkezés után valószínűleg el sem olvasnád, nem csinálnád a feladatokat, nem kérdeznél tőlem és nem is haladnál. Ezt pedig nem szeretném, mert a program brutálisan hatékony.

Vagy ha számszerűsítenénk meg tudnád mondani, hogy mennyit érne, hogy vissza kapd a mentális egészségedet?

Mennyit fizetnél, hogy végre megszabadulj a szorongástól és újra felszabadult, nyugodt életet élj?

Mennyit érne, ha újra elmehetnél bárhova, bármikor anélkül, hogy attól rettegnél, vajon mikor tör rád a szorongás?

Nekem megfizethetetlen lenne, ahogy annak a több száz hozzád hasonló nőnek és férfinak is, akik mindezt elérték a Kiút a Szorongásból online támogató program segítségével.

A támogató program díja 7.990 Ft havonta.

Nincs elköteleződés, nincs apró betűs rész, addig maradsz, amíg szeretnél. Ha gyorsabban haladsz, szuper, ha tartod az ütemtervet, az is szuper.

Ez a havi 7.990 Ft szó szerint töredéke, mintha rendszeresen járnál terápiákra. Ha gyógyszerre, vitaminra, nasikra, telefonra stb. többet is elköltesz, miért sajnálnád pont a mentális egészségedtől?

Miért kísérleteznél és szenvednél hónapokat és éveket értelmetlenül, miközben lemaradsz az életedről? A szorongásban eltöltött időt tölthetnéd a családoddal, a szerelmeddel, a barátaiddal, vagy fordíthatnád szimplán magadra is.

Minek tovább szenvedni, ha itt a kiút? 

Kiút a Szorongásból online támogató program

A tagság díja: 7.990 Ft / hó

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Mire számíts, ha csak vársz és nem teszel semmit?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Most már tudod, hogy miért vallottak kudarcot a korábbi kísérleteid a szorongásod legyőzésére. Ha azt az utat folytatod tovább biztosan még inkább kétségbe fogsz esni.

Ez továbbra is negatívan fogja befolyásolni az egészségedet, az önbizalmadat, a kapcsolataidat a családoddal és a barátaiddal. Negatív hatással lesz a munkádra és minden másra is.

Tudom, hogy ezeket nem szeretnéd átélni, nem szeretnél többet csalódni!

Ezért javaslom a másik utat a számodra, aminek a sikerét már több százan megtapasztalták, akik előtted jártak már ezen az úton. Ez egy olyan út, ami feljogosít, hogy Te irányíthasd az elmédet és végre olyan nyugodt és felszabadult életben legyen részed, amire vágysz.

Végre azt fogod érezni, hogy élsz. 

Egészséges vagy és energiával teli.

Alig fogod várni, hogy minden reggel elkezdhesd a napodat és új dolgokat ismerj meg.

Egyre felszabadultabbá válsz és végre teljesen önmagad lehetsz.

Javulni fog az önbizalmad minden kapcsolatodban, a döntésekben, amiket hozol és még a lehetőségekben is, amik az utadba kerülnek.

Ez a te új utad, itt az ideje, hogy észrevedd!

Hagyd hátra életed legkeményebb időszakát és lépj ki végre a szorongásodból!

Csatlakozz a Kiút a Szorongásból online támogató programhoz és éld át, ahogy napról-napra, hétről-hétre egyre jobban érzed magad!

Cselekedj okosan, helyesen! Legyen a mai nap az, amire mindig úgy fogsz emlékezni, mint egy csodálatos napra.

Használd ki a mai korlátozott idejű ajánlatot és válaszd a barátságos, élvezetes és garantált utat ami kivezet a szorongás börtönéből.

Kattints a “Kosárba” gombra és találkozunk odabent a zárt internetes oktatófelületen!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott és hang formátumban érhetőek el. A hanganyagok mp3 formátumban vannak, amiket le is tudsz tölteni és tudod hallgatni például a telefonodon is. A legtöbb gyakorlat kinyomtatható PDF formában szintén letölthető.

Mikor férek hozzá a klub tananyagaihoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Mikor kerül levonásra a Klub havidíja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor.

Fix havidíj és semmi rejtett költség?

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel! A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.990 Ft. Nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával és PayPal-on keresztül tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Meddig férek hozzá a klub anyagai?

A klub havidíjas rendszerben működik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelentkezésedtől számítva havonta megújul a hozzáférésed. Amíg a tagságod aktív, hozzáférsz a klubhoz. Ha lemondod a tagságodat, akkor a kifizetett hónap végéig éred el a klub anyagait..

Hogyan történik a havidíj számlázása?

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Hogyan tudom lemondani a Klub tagságomat?

Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a legnagyobb segítséget kaphasd és elégedett legyél a Klubbal. Azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen és a következő hónapban már nem terhelődik meg a bankkártyád és a hozzáférésed is törlésre kerül.

Csatlakozz MOST a Kiút a Szorongásból online támogató programhoz és élj újra szabadon!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.