Az útmutatót elküldtük az email címedre. Hamarosan meg is érkezik, de amíg vársz, addig van itt neked még valami:

Az, hogy megismered a pénz 12 spirituális törvényét csak az első lépés, ami elengedhetetlen.

De hogyan teremts pénzt a gyakorlatban?

Ha szeretnéd elérni a pénzügyi szabadságot azáltal, hogy előhozzuk belőled a korlátlan pénzteremtő belső erődet, akkor a Bőségteremtő Mesterkurzus fog segíteni neked.

Hogyan teremts magadnak végre valódi gazdagságot és légy boldog?

Ismerd meg a pénzteremtés spirituális szabályait, amelyeket elsajátítva heteken belül képessé válsz pénzt teremteni a semmiből.

A Bőségteremtő Mesterkurzus segít elérni a pénzügyi szabadságot azáltal, hogy előhozzuk belőled a korlátlan pénzteremtő belső erődet.

A Mesterkurzus elvezet egy sikeres, gazdagabb és boldogabb élethez:

Ki vagyok és miért készítettem ezt a mesterkurzust?

Venczli Tamás vagyok és a húszas éveim elején alapítottam meg az első cégemet. A siker viszonylag gyorsan és könnyen megjött, ami évekig ki is tartott. Aztán történt valami, amit sokáig nem értettem. Hiába rendelkeztem tapasztalattal és nagy tudással mégis becsődölt a cégem.

Aztán újabb szakmai önfejlesztés és tanulás következett, de az eredmények nem jöttek meg én meg bent voltam a saját pénzügyi gödrömbe. 

Az áttörés akkor történt meg, amint elkezdtem tanulni a pénzteremtés lelki oldaláról. Amint megértettem milyen gondolati minták, pszichológiai viselkedésmódok szabályozzák a pénzhez való viszonyunkat és ezen elkezdtem változtatni meg is jöttek az eredmények.

Ebben a Mesterkurzusban bemutatom a pénzteremtéshez szükséges tudást lelki, pszichológiai oldalról.

Mi a Bőségteremtő Mesterkurzus?

A mesterkurzus egy olyan online program, ahol személyesen vezetlek végig a pénzteremtés lelki oldalán.

Amikor a pénzcsinálásról van szó, mindenki a marketingre, értékesítésre, vállalkozása és befektetésekre gondol. 

Azonban ha a lelki oldal nincs rendben, akkor hiába a legjobb tudás, nem fog megjönni az eredmény.

A Mesterkurzus során megtanuljuk hogyan lehet pénzt teremteni a semmiből úgy, hogy közben olyan dolgot csinálsz amit igazán szeretsz és boldoggá is tesz.

Segítek, hogy kioldódjanak a mélyen gyökerező pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeid, amik jelenleg gátolják, hogy olyan életet élj, amire vágysz.

A 12 részes videós mesterkurzus során megtanuljuk:

Nézd meg mit mondanak, akik már megvették:

3 db különleges BÓNUSZ AJÁNDÉK, amiket fizetés után AZONNAL megkapsz!

Kiválasztottuk a 3 legjobb könyvet a témában és ezek tudásanyagából készítettünk egy-egy tananyagot, hogy a leszűrt, azonnal használható információkat minél előbb alkalmazni tudd a saját életedben is.

Ha most kéred a Bőségteremtő Mesterkurzust, ajándékba megkapod az alábbi 3 zseniális könyv tudásanyagát.

gazdagga-valas-tudomanya-cover

Wallace D. Wattles:
A gazdaggá válás tudománya

A gazdaggá válás tanulható, egyáltalán nem a szerencsén múlik. Megtanuljuk, hogy milyen lépéseken kell átmenned, milyen szabályokat kell követned ahhoz, hogy végre igazán gazdaggá válj

milliomos-elme-titkai-cover

T. Harv Eker:
A milliomos elmet titkai

Megismered hogyan gondolkoznak azok, akik önerőből lettek milliomosok és milyen gondolati mintákat kell elsajátítanod ahhoz, hogy Te is könnyedén gazdaggá válhass és megtapasztald a pénzügyi sikert.

tudatalatti-hatalma

Joseph Murphy:
A tudatalatti hatalma

Megtudod hogyan hat a tudatalattid a saját sikereidre és kudarcaidra. Mit tehetsz, ha valami láthatatlan erő folyamatosan szabotál és képtelen vagy elérni az áttörést pénz és siker tekintetében.

Mennyibe kerül?

Mennyit ér neked, hogy végre megtapasztald a pénzügyi szabadságot, a teljes anyagi sikert és elkezdj gazdagodni és boldoggá válni?

Hogy kilépj a szürke életből, a mókuskerékből és olyan életet élj, amire mindig is vágytál?

Nos, ez valószínűleg megfizethetetlen, ellenben a Bőségteremtő Mesterkurzus igenis megfizethető.

A Mesterkurzus normál áron önmagában 14.990 Ft lenne, a bónuszokkal együtt 20.000 Ft környékére áraznám.

De Te valószínűleg most találkozol velünk először, emiatt talán bizalmatlan is vagy, mivel nem ismersz.

Ez érthető.

Éppen ezért most csak egy olyan minimális díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi, Te pedig cserébe bizalmat szavazol felénk. 

Ha szimpatikus a kurzus, a későbbiekben biztosan fogsz vásárolni drágább termékeket is tőlünk és azon már pénzt is keresünk.

Így ha elfogadod ezt az ajánlatot, a Mesterkurzus díja számodra jelenleg az ajándék bónuszokkal együtt mindössze: 4.990 Ft

boseg-cover-full

Bőségteremtő Mesterkurzus

Normál ár: 14.990 Ft
A Te árad most csak 4.990 Ft
(67% kedvezmény)

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és megkapni a Mesterkurzust

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Rendeld meg most az
Bőségteremtő Mesterkurzust! 

Lépj rá végre a saját utadra, amelyen erőlködés nélkül jön meg az átütő siker, pénz, elismertség!

Mit ad tehát a Bőségteremtő Mesterkurzus?

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott és hang formátumban érhetőek el. A hanganyagok mp3 formátumban vannak, amiket le is tudsz tölteni és tudod hallgatni például a telefonodon is.

Mikor férek hozzá az tananyagokhoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Mennyi ideig férek hozzá az anyagokhoz?

Nincs időbeli korlátozás. A hozzáférésed korlátlan ideig érvényes. Bárhol is legyél a nap bármelyik pillanatában beléphetsz. Nem kell félned, hogy megszűnik.

Rendeld meg MOST a Bőségteremtő Mesterkurzust és élj bőségben, boldogan!