Sikeres beküldés....

Szuper, hogy itt vagy és kérted a személyreszabott önfejlesztő tervedet!

Ezt egy-két percen belül összeállítja számodra rendszerünk és elküldi az email címedre.

De addig is van egy-két dolog, amit tudnod kell!

Először is bemutatkozok! 🙂

Venczli Tamás vagyok a Tudatosság Klub alapítója és az a célom, hogy segítsek a lehető leggyorsabban megtalálni a helyed a világban, hogy képes legyél kihasználni a veled született képességeidet és hogy elégedett legyél az életeddel!

Ha megszerzed a személyreszabott könyvlistádban szereplő könyvek tudását, akkor az életedben elképesztő változásokat fogsz tapasztalni.

Vess egy pillantást az alábbi grafikonra!

Ez szemlélteti, hogy nagyjából hol tartasz most és hova juthatsz el pár hét alatt a könyvek segítségével, célzott önfejlesztéssel!

Ha végigmész a saját könyvlistádon és elsajátítod a bennük foglaltakat, akkor az életed katapultálni fog.

Olyan információkhoz fogsz hozzájutni, amire a klasszikus oktatási rendszerben senki nem tanít.

Például megismerheted a pénzteremtés valódi mikéntjeit, miközben megismerted milyen gondolati mintákat kell elsajátítanod ahhoz, hogy úgy gondolkodj, mint a kiemelkedően sikeres emberek.

Képes leszel a tudatalattidat úgy programozni, hogy töröld a pénzzel kapcsolatos önkorlátozó gondolati mintáidat. Ezáltal jelentősen sikeresebb és tudatosabb leszel a pénzügyeiddel kapcsolatban, ami természetesen a bankszámládon is meg fog látszódni.

De elsajátíthatod azokat a készségeket is, amelyek segítségével érzelmileg stabil tudsz maradni még ezekben az extrém nehéz időkben is. Magabiztosan, motiváltan haladhatsz a céljaid felé, miközben kivívod mások tiszteletét és elismerését.

Tudatosabbá válsz az egészségeddel kapcsolatban. Például képessé válsz hatással lenni az alvásod minőségére, megismered hogyan növelheted az energiaszintedet, hogyan lassítsd az öregedést, illetve hogyan állj ellen stabilan a stressz káros hatásainak.

Mindeközben pedig egyre nagyobb tudásod lesz az emberi kapcsolatokról. Beleértve a barátokat, családot és természetesen a párkapcsolatot is. Jobban kommunikálsz, könnyen ismerkedsz és megleled a saját harmóniádat.

A könyvlistába válogattunk olyan könyveket is, amelyek segítenek, hogy rálelj az életed valódi értelmére, hogy megtudd mi a te küldedetésed, hogyan vonzz be bármilyen jó dolgot az életedbe és hogyan találd meg a lelki békédet.

Mindezt úgy, hogy tökéletes egyensúlyba kerülj a munka, szabadidő, kapcsolatok és saját magad tekintetében.

Szóval a könyvlista segít, hogy célzottan, hiteles forrásból juss olyan tudáshoz, amik óriási hatással lesznek az életedre. 

A gond csak az idővel van!

Itt jön a képbe az időfaktor.

Hiszen hiába szeretnéd fejleszteni magad és szuper képességekre szert tenni, ha nem tudsz rá elegendő időt szánni, akkor a könyvekkel és az önfejlesztéssel sem mész sokra.

Hiszen hány olvasatlan könyv van most is a polcodon?

Szóval a kérdés tehát, hogyan fejleszd magad célzottan, ha nagyon elfoglalt vagy?

Vagyis mi az a mód, amivel szinte úgy szívhatod magadba a tudást, mintha csak az elmédbe töltenéd fel a szükséges információkat?

Mi az, amivel úgy fejlesztheted magad, hogy közben akár úton vagy, bevásárolsz, takarítasz, főzöl, stb.?

Nos, ezek a kérdések foglalkoztattak engem is 2020 végén. 

Épp egy könyvesbolt önfejlesztő részlegén nézelődtem, amikor elgondolkoztam azon, hogy ha a birtokomban lenne az a rengeteg tudás, ami ezekben a könyvekben le van írva, akkor vajon mire lennék képes?

Olyan szuper képességeim lehetnének, amivel bármit, bármikor meg tudnék oldani.

Ez a gondolat nagyon izgatottá tett.

Aztán csináltam egy gyors számolást.

Csak azon a részlegen volt 392 db könyv.

Viszonylag sok szabadidőm van és imádok is olvasni, de ezek elolvasása még akkor is 7.5 évig tartana, ha nagyon durván pörgetném és hetente kivégeznék egy teljes könyvet. (Pénzben pedig kb. 2 millió Ft)

Ez viszont bődületesen sok idő és energia.

Az ötlet továbbra is tetszett, hogy ennyi tudást magamévá tegyek és olyan nagy tudásom legyen, mint keveseknek, de ez így nem igazán volt járaható út.

Aztán böngészve a neten rátaláltam egy érdekes külföldi weboldalra.

Sőt, többre is.

Ezek könyv-összefoglalókat kínáltak. Vagyis fogtak egy adott könyvet, kivázlatolták és a legfőbb gondolatokat, a leghasznosabb információkat adták oda az olvasóknak.

Ezt zseniális ötletnek tartottam.

Olyan, mint a “kötelezők röviden”.

Így egy könyv színtiszta tudását anélkül szerezhetjük meg, hogy végig kellene olvasni őket.

Ha olvastál már önfejlesztő könyvet, akkor gondolom neked is feltűnt, hogy egy 300 oldalas könyv lényegét részeltesen le lehetne írni kb. 10 oldalon is. Persze itt most nem az olvasói élményről és a mellékszálakról, részletekről van szó, amik persze sokat számítanak, hanem csak a színtiszta, sallangmentes tudásról.

Arról a tudásról, ami azonnal alkalmazható is.

Ezeken a weboldalakon több tucat könyv tudásanyagához férhetünk hozzá mindenféle témában. Villámgyorsan.

Teljesen odáig voltam, úgyhogy be is regisztráltam.

De csalódnom kellett.

Persze kaptam hasznos gondolatokat, de nem éreztem azt, hogy így megszerezhetném azt az igazi tudást, ami benne van egy-egy könyvben.

És ekkor jött egy gondolat.

Mi lenne, ha megcsinálnám a saját könyv-összefoglalóimat?

De olyan módon, hogy továbbra is könnyen és gyorsan fogyasztható legyen, viszont kellően részletes maradjon egy-egy téma alapos megértéséhez.

Összedugtuk a fejünket a kollégáimmal és így született meg a Tudatosság Klub.

A Klubban szereplő könyveket alapos minősítés utána kezdtük el kiválogatni, majd feldolgozni, hogy kristálytiszta logikai vonal mentén haladva készíthessünk remek könyvösszefoglalókat.

A témákat úgy állítottuk össze, hogy az az életbeli problémákat lefedje. Így ha van egy elakadásod, arra biztosan megtaláld a megoldást, amit egy világhírű (többnyire bestseller) szerző írt le, így a hitelességgel sem lehet probléma.

De ennél biztosabbra mentünk.

A könyveket úgy szűrtük tovább, hogy megnéztük milyen értékelést kaptak az Amazonon (a világ legnagyobb online könyv webáruháza). Csak azokat választottuk be, amelyeknek volt legalább 1.000 darab 4.5 csillagos értékelése. 

Így biztosak lehetünk abban, hogy csak olyan könyveket dolgoztunk fel, amik valódi értéket nyújtanak és Te is hasznosíthatod őket a hétköznapjaidban.

Így született meg tehát a Tudatosság Klub.

Ami abban nyújt segítséget, hogy képessé válj megszüntetni az elakadásaidat életed bármely területén. 

Miért gondolom azt, hogy erre van szükséged?

Először is, mert tudom, hogy minden létező problémára már valaki leírta a megoldást egy könyvben.

Mi pedig azokat a könyveket válogattuk ki, amelyek az életünk “általános” (nem szakmai) problémáira kínálnak megoldásokat.

Szóval a könyvek összefoglalói kínálják a legjobb megoldást a tanulásra.

Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod milyen területet szeretnél fejleszteni és megkapod a hozzá tartozó tudásanyagokat.

Olyan új készségeket, tudást sajátíthatsz el napi néhány perc tanulással, amihez akár egy élettapasztalat sem elég.

Az egyes könyvösszefoglalókat el is olvashatod, de hangoskönyv formájában meg is hallgathatod, így minden holtidőt hasznosan tudsz kitölteni. 

Például amíg ingázol a munkába, hallgass meg egy tananyagot, de lehet ez bevásárlás, főzés, stb. bármi.

Ez a 21. századi, elfoglalt, modern ember tanulási módszere.

És végső soron pedig fillérekbe kerül ahhoz képest, mintha megvennéd ezeket a könyveket.

A tanulás és az új készségek elsajátítása soha nem volt még ennyire egyszerű, gyors és olcsó.

Gyere és lépj be Te is a Tudatosság Klubba és szívd magadba olyan könnyedén a tudást, mintha csak feltöltenéd az elmédbe!

Belépés a Tudatosság Klubba! >>>