Hogyan enyhítsd a szorongást jelentősen 7 percen belül, majd szüntesd meg teljesen?

Hamarosan megérkezik az email címedre egy olyan  speciális agyszinkronizáló technológiákra épülő hangterápia bemutató, ami képes lecsillapítani a szorongó elmét és elvezet egy nyugodtabb, ellazultabb agyi állapotba.

Viszont…

… ha nem csak enyhíteni szeretnéd, hanem véglegesen meg is akarod szüntetni a szorongást, akkor van néhány dolog, amit mindenképp tudnod kell.

Ráadásul minél előbb…

Venczli Alexandra vagyok, pszichológus, jogász és az elmúlt 3 évben megsokszorozódott a hozzám érkező szorongásos emberek száma. 

Ha már Te is benne vagy egy ideje a szorongás fogságában, akkor pontosan tudod mennyire szabotálja az életedet.

A hirtelen felbukkanó félelemérzet a legváratlanabb helyeken. A szorító mellkasi érzés, émelygés miközben épp belépsz valahova. Elhatalmasodik rajtad az aggódás és legszívesebben csak menekülnél. És még hosszan sorolhatnám.

Ezekért nagy árat is fizetsz.

Még a leghétköznapibb dolgok is komoly erőfeszítést igényelnek. Extra veszélyforrásként éled meg felszállni egy buszra, vagy akár autóval menni valahova.

Az egész egy rémálom és csak az jár a fejedben, hogy miért pont te?

Vajon mi lehet az oka, hiszen minden rendben volt veled és az életeddel.

Ennek ellenére egyre jobban aggódsz a jövőd miatt. A szorongás miatt a munkád elvesztése is aggaszt, romlik a kapcsolatod a családoddal, a pároddal.

A legtöbben pedig el sem tudják képzelni, hogy mi zajlik benned és ha esetleg valakinek mégis beszélsz róla, csak elbagatelizálják.

Azt mondják, hogy ne is törődj vele, csak a fejedben létezik. Próbálják lekicsinyíteni a problémádat, mintha azok csak valami apró aggodalmak lennének.

Mintha te választottad volna a szorongást magadnak.

Pedig ez nem egy “divatos” kiegészítő, amit csak leteszünk, ha meguntuk.

Ez egy komoly állapot, amiből ha nem lépsz ki időben, teljesen tönkreteszi az életed.

Ha szeretnéd megszüntetni a szorongást, akkor ez az útmutató neked szól!

Rövidesen megismersz egy olyan modern hangtechnológia alapú módszert, amelyet hallgatva már 7 perc alatt jelentős enyhülést tapasztalhatsz a szorongásban. 

Sőt, nem pusztán enyhülést, hanem képessé is válsz átprogramozni a szorongó elmét tudatalatti szinten, hogy az többé ne generáljon szorongást és ne szabotálja az életedet!

Így rövidesen felváltja ezt a rémisztő sötét, aggodalmakkal teli időszakot a fényes és biztonságos jövő.

Nemsokára újra élvezheted az életedet. Bátran ülhetsz kocsiba, vagy utazhatsz tömegközlekedve, sétálhatsz tömegben, újra magabiztosan fogod érezni magad bármilyen helyzetben.

A testedben újra bízni fogsz, mert sosem hagy cserben és számíthatsz rá. Energiától duzzadva bátran veszed az élet kihívásait.

Ehhez csak a szorongással kell leszámolnunk, mert jelenleg ez gátol mindenben és ez szívja el az összes energiádat.

A szorongás legyőzésének képessége viszont megvan benned és ebben fogok segíteni most neked!

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, először is meg kell értened valamit:

Mi is a szorongás és honnan ered?

Bármily meglepő, de a szorongás egy normális, alapvető érzés, ami minden ember érzelemkészletében jelen van. Arra szolgál(na), hogy segítsen megbírkózni a vészhelyzetekkel.

A gond csak az, hogy a mai világban a szorongásnak nincsen konkrét, valós kiváltó oka. Nem üldöz minket egy tigris, nem élünk veszélyes környéken, stb.,

Tehát a mai modern nyugati ember esetén a szorongás mindig csupán a fejünkben létező vélt aggodalmak miatt alakul ki.

Ezek természetesen tudat alatt zajlanak úgy, hogy észre sem veszed őket.

A szorongásod eredete tehát a tudatalattidban gyökerezik.

A tudatalattidban futó programok határozzák meg, hogy egy-egy helyzetre hogyan fogsz reagálni, vagyis milyen gondolatok jönnek létre benned.

Kiváltják-e a szorongást, vagy sem.

A szorongás ugyanis mindig egy gondolattal kezdődik. A gondolatból érzés lesz, az érzésből testi tünet, a testi tünetből pedig valamilyen cselekvés.

Majd ebből újra egy gondolat és így tovább a végtelenségig.

Infografika arról, hogyan működik a szorongás ciklus

Ez a szorongás ciklus, és ez központi szerepet játszik a szorongásod megszüntetésében.

Szóval a képlet látszólag “egyszerű.”

Ha felülírjuk a megfelelő a tudatalatti programokat, akkor azok nem hoznak létre olyan gondolatokat, amiktől elindul a szorongás ciklus.

Magyarán a szorongás megszüntetéséhez egyetlen dologra lesz szükségünk: törölni a szorongást létrehozó tudatalatti programokat.

A kérdésed már csak az lehet, hogy hogyan is lehetséges ez?

A szorongó elme átprogramozása tudatalatti szinten

Ha tehát a szorongásod kiváltó okát akarod megszüntetni, nem pedig csak a tüneteidet enyhíteni, akkor más irányba kell elindulni. Egészen pontosan, le kell mennünk a probléma gyökeréig és a szorongást kiváltó tudatalatti programokat kell megszüntetni.

Vagyis át kellene programozni a szorongó elmét.

Az előző cikkből már értheted, hogy miért annyira fontos ez. A kérdés már csak az, hogy hogyan is lehetséges ez.

Egyáltalán lehetséges?

Igen, hiszen a szorongásodat kiváltó programok is belekerültek az elmédbe valahogyan, akkor tudatosan is képesek vagyunk új, a szorongást felülíró programokat a tudatalattinkba juttatni.

Na de előbb nézzük, hogyan alakulnak ki ezek a negatív tudatalatti programok.

1) Ha valamit rengetegszer hallasz, az mélyen bekerül a tudatalatti elmédbe.


Gondolj csak azokra a példákra, amit gyerekkorodban hallottál, láttál a szüleidtől, tanároktól, stb. Ha gyakran gátolták a gondolkodásodat, hogy “ez nem lehetséges”, “szállj le a földre”, “a pénz rossz”, “az élet nehéz”, stb. Akkor ezeket a gondolati mintákat elsajátítod, mert sokszor hallod és tapasztalod.

De felnőtt korban is ugyanígy működik.

Tegyük fel, hogy rendszeresen nézel híradót, akkor rengetegszer látod és hallod a rossz híreket. Például, hogy a világ milyen veszélyes hely. Közlekedni mennyire veszélyes, mert rengeteg baleset van. Egy idő után ezek bekerülnek a tudatalattidba az ismétlések által és ez fogja meghatározni a gondolkodásodat.

Elhiszed, hogy a világ tényleg veszélyes, elhiszed, hogy tényleg rettentő veszélyes autót vezetni és így tovább.

Ezek pedig a szorongás melegágyai.

Vagy nézzük a politikai üzeneteket, amiknek sokszor szintén a félelemkeltés a célja. Annyiszor hallod, hogy milyen veszélyben vagyunk, mindenhol ezt látod és hallod, egy idő után pedig észre sem veszed, de már el is hiszed. Még ha a tudatos elméd meg is kérdőjelezi, tudatalatti szinten elkezded másként gondolni.

2) Befogadó tudatállapotban hallasz valamit


A másik módja a tudatalatti programok kialakulásának, ha úgymond nyitott, befogadó tudatalatti állapotba kerülsz és így hallasz valamit.

Az agyunk különöbző frekvenciákon működik, attól függően, hogy mennyire aktív, vagy ellazult. Ezekről már biztos hallottál.

Amikor szorongunk, akkor az agyunk nagyon aktív Béta agyhullám szinten dolgozik. Ilyenkor cikáznak a gondolatok és ez a nagyfokú agyi aktivitás kihat a testünkre is. (idegesség, feszültség, magasabb pulzus, stb.) 

Amint azonban az elménk megnyugszik, úgy a szorongó gondolatok is egyre csillapodnak. Ezek figyelhetők meg Alfa és Théta agyhullám szinten.

És itt jutunk el egy nagyon fontos dologhoz.

Théta szinten az elménk elképesztően befogadó. Minden amit lát és hall ebben az állapotban, szinte szűrés nélkül bejut a tudatalattiba.

A gyerekek is így tanulnak. 7 éves korukig szinte folyamatosan Théta szinten vannak, ezért szívják magukba a dolgokat szivacsként.

Amikor tehát ebbe a tudatállapotba kerülsz felnőttként is, akkor is új gondolatok juthatnak be a tudatalattidba.

Hogyan lehetséges átprogramozni a szorongó elmét?

Óriási lehetősgekkel bír, mihelyt képessé válsz átprogramozni a szorongó elmédet, ugyanis az többet nem generálná a szorongásodat kiváltó értelmezéseket és gondolatokat.

Ehhez két lépésen keresztül kell végigmennünk.

 • Először is el kell érnünk, hogy az elménk egy mélyen relaxált, befogadó tudatállapotba kerüljön.
  Vagyis le kell jutnunk Théta agyhullámszintre, hogy megnyissuk a tudatalattinkat.
 • Ha ezt elértük, akkor ún. pozitív megerősítésekkel, más néven önszuggesztióval olyan új gondolati mintákat juttatunk a tudatalatti elménkbe, amik kiszorítják a szorongást kiváltó programokat.

Ezek hatékonyságáról rengeteg tudományos kísérlet és tanulmány született, amit lejjebb majd be is mutatok.

Ezen a ponton gondolhatod, hogy ez mind szép és jó, de mit jelent ez rád nézve? Hogyan történik mindez a gyakorlatban?

Ez a kérdés foglalkoztatott minket is.

Ezért pár éve elkezdtük alaposan megvizsgálni milyen átlagember számára is hozzáférhető módszerekkel lehetséges gyorsan lejutni Théta agyhullám szintre.

A fő csapásirány nyilván a meditáció lenne, de az több évnyi tudatos gyakorlást igényel, amire valljuk be Neked sincs időd és energiád.

Ennél gyorsabban akarsz megszabadulni a szorongásodtól.

Nemzetközi tanulmányok között kutatva felfedeztük, hogy a különböző hangtechnológiák milyen hatással vannak az elmére.

Ezek a hangtechnológiák képesek olyan hatást gyakorolni az agyra, amitől az lecsillapodik, Te pedig nyugodtnak, relaxáltnak érzed magad. De a két agyféltek szinkronizációját is tudjuk hangtechnológiákkal stimulálni.

Így jelentősen csökkenthető a szorongási szint és azonnali enyhülés érhető el.

Szóval a megfelelő hangtechnológiákat alkalmazva megszűnik a szorongó Béta agyhullámszint és lejutunk a Théta szintre, ahol megnyílik a tudatalatti.

Ezen a ponton pedig a szorongást oldó pozitív megerősítéseket hallgatva képessé válunk felülírni a szorongás gyökerét.

Így született meg egy olyan meditációs hangterápia program a szorongás oldására, ami által már 7 perc elteltével drasztikusan lecsökken az agyi aktivitás és átlépsz az izgatott feszült állapotból egy nyugodt és ellazult állapotba.

Vess egy pillantást az agyhullámokat bemutató grafikonra!

Már 7 perc elteltével az elméd tökéletesen relaxált állapotba fog kerülni, a szorongási szinted drasztikusan lecsökken és megkezdhetjük a szorongó elméd átprogramozását a pozitív megerősítések segítségével.

Mik azok a pozitív megerősítések és hogyan segítenek a szorongás ellen?

A pozitív megerősítések olyan mondatok, kifejezések vagy gondolatok, amelyek erősen pozitív érzéseket és hiedelmeket hoznak létre bennünk. Amikor rendszeresen ismételjük ezeket a pozitív megerősítéseket, azok beépülnek a tudatalattinkba, és átírják a korábbi negatív programokat. Ezt sok helyen önszuggesztiónak is nevezik.

Rengeteg világsztár is használja ezeket.

 • Muhammad Ali, az elismert bokszoló is híres volt arról, hogy rendszeresen használt pozitív megerősítéseket. Gondolatait és szavait arra használta, hogy erőt adjon magának a ringben és az életben.
 • Oprah Winfrey, televíziós műsorvezető és médiaikon, szintén gyakran használja a pozitív megerősítéseket. Ő például a következő pozitív megerősítést alkalmazza magán. “Mindenki olyan, amit gondol és hisz magáról. Hiszem, hogy érdemes vagyok, és képes vagyok arra, hogy megvalósítsam az álmaimat.”
 • Will Smith: Nem kell bemutatni. Ő arról (is) híres, hogy pozitív megerősítéseket alkalmaz önmagára. Egyik kedvence: “Az egyetlen dolog, ami különbséget tesz a siker és a kudarc között, az a hozzáállás. Én mindig hiszem, hogy képes vagyok bármit elérni.”
 • Beyoncé: Az énekesnő és színésznő rendszeresen használ pozitív megerősítéseket, hogy növelje magabiztosságát és inspirálja rajongóit. Saját pozitív megerősítése: “Hiszek abban, hogy mindenki ereje a belsőből fakad, és mindannyian képesek vagyunk arra, hogy bármivé váljunk.”
 • Arnold Schwarzenegger: Az akciófilm sztár és volt testépítő szintén rendszeresen alkalmaz pozitív megerősítéseket és vizualizációs technikákat a céljainak elérésére. Ő gyakran hangoztatja: “Hiszem, hogy bármire képes vagyok, és semmi sem állhat az utamba.”

Ezek nyilván általánosabb példák, de ha ezek a sikeres világhírű emberek alkalmazzák a pozitív megerősítéseket, Te vagy én miért ne tennénk?

Egyébként több tanulmány is született ennek pozitív hatásról a szorongás enyhítésére.

 • Ez a 2021-es tanulmány szociális szorongásban szenvedő egyetemistákat vizsgált és azt találta, hogy a pozitív megerősítéseket alkalmazó diákok jelentősen kevesebb szorongást tapasztaltak a különböző szociális helyzetekben
 • Ez a 2003-as, a Közép Floridai Egyetem által készített tanulmány arra jutott, hogy önmagukban a pozitív megerősítések 55%-kal csökkentették a szorongást

Önmagában a pozitív megerősítésekkel csupán egyetlen probléma van. Jók, de csak akkor ha kellően hosszú ideig alkalmazod őket.

Ezért a leghatékonyabb, ha ötvözzük ezeket olyan hangtechnológiákkal, amik levisznek relaxált Théta tudatállapotba, ahol már a pozitív megerősítések elképesztő gyorsasággal írják felül a szorongásodat kiváltó programokat, hiszen ezen a ponton a tudatalatti nyitottá válik.

Tehát a szorongás kiváltó okainak törlése az alábbiak szerint működik:

SZORONGÁS TÖRLÉSE = Meditáció + Modern Hangtechnológiák + Pozitív megerősítések

A képlet tehát nagyon egyszerűvé vált.

Létrehoztunk egy modern hangtechnológiákra épülő meditáció alapú hangterápia rendszert, ami elképesztő gyorsan nyugtatja le a szorongó elmét, hogy megnyíljon a tudatalatti. 

Ezen a ponton pedig pozitív megerősítésekkel felülírjuk a szorongásodat kiváltó negatív programodat.


Hogyan segít ez a szorongás ellen?


A legnagyobb áttörés az, hogy lényegében semmi dolgod nincs vele, csak hallgasd rendszeresen.

Nagyon élvezni fogod, hiszen csak egy kellemes zenét kell meghallgatnod, aminek a hátterében persze a különböző hangtechnológiák teszik a dolgukat.

Nem kell tudnod meditálni, nem kell elképzelned semmit, nem kell lótusz ülésben ülnöd.

Fogj egy fülhallgatót és kezdd el hallgatni!

Minden mást megold helyetted ez a speciális meditációs alapú hangterápia.

A legjobb pedig az, hogy minél többet hallgatod, annál jobban csökken a szorongási szinted, míg végül teljesen meg nem szűnik.

Többé nem tör rád váratlanul a félelem és szorongás. Nem rándul görcsbe a gyomrod, vagy szorul össze a mellkasod. A feszültség helyett a nyugalom és könnyedésg lép az életed központjába. Újra tele leszel energiával, magabiztossá válsz és élvezed, hogy élsz.


Miben más ez, mint bármilyen meditáció?


A különbség akkora, mint egy olcsó személyautó és egy drága sportkocsi között.

Egy klasszikus meditációhoz rengeteget kell gyakorolnod, tapasztalnod és nagyon nehéz lecsillapítani az elmédet. Egy szorongó embernek pedig csaknem lehetetlen.

Ezzel szemben ez a meditációs hangterápia mindent megcsinál helyetted.

Mivel mindent a tudományra alapoztunk, ezért nem kell elképzelned semmit, nem kell tudnod meditálni, sem lótusz ülésben ülnöd. Annyi a dolgod, hogy megnyomod a lejátszás gombot és minden más magától fog megtörténni.

7 perc után az elméd teljesen lenyugszik az agyhullámhangoló és szinkronizáló hangtechnológiáknak köszönhetően.

A Youtube-on nem találsz ilyet, mert az ilyen hangtechnológiák precíz alkalmazásához hangmérnöki és pszichológiai tudás egyaránt szükséges. Ebből kifolyólag ez a szorongás megszüntető technológia csak egy nagyon szűk rétegnek volt eddig elérhető.


Működni fog nálad is?


Igen.

Ha meghallgatod, akkor működni fog.

Ha rádjön a szorongás, csak kezdd el hallgatni és megnyugszol. Ha gyakori a stressz az életedben, hallgasd minden reggel és a napod garantáltan nyugodttá válik. Jobban teljesítesz a munkádban, könnyebben veszed az életed kihívásaidat és a szorongásodat teljesen fel is számolhatod.

Az eredményekre még garanciát is tudunk vállalni.

A legjobb pedig, hogy  ez mostantól számodra is elérhető.

Kattints ide a folytatáshoz >>>