Hagyd hátra életeded legkeményebb időszakát és lépj ki a szorongásodból!

szorongas-klub-cover

Kiút a Szorongásból
Támogató program


Készen állsz arra, hogy kitörj a szorongás szorításából és inkább magabiztosan kezdd élni a vágyott életet?

Mi az a Kiút a Szorongásból online támogató program?

A Kiút a Szorongásból online támogató program jelentősen felgyorsítja a szorongásodból kivezető utat.

Segítségével elkerülöd a buktatókat, a felesleges és értelmetlen köröket.

Gyorsabban szerezheted vissza a régi önmagadat, mint azt valaha is remélted.

A támogató program során folyamatosan kapsz szakértői segítséget. Minden lehetséges problémában segítünk és támogatunk, ami csak felmerülhet.

Olyan tudást, technikákat és gyakorlatokat adunk a kezedbe, amelyeket önállóan is tudsz végezni.

A kognitív viselkedésterápia elveit követve építettük fel, így képessé válhatsz megtalálni a saját szorongásodat kiváltó gondolataidat, majd pedig ezeket törölni is tudod.

A támogató program legfőbb célja, hogy végig fogja a kezed és ne hagyjon egyedül ebben a kemény harcban. Azt szeretnénk, hogy minél nagyobb terhet vehessünk le a válladról, hogy minél könnyebben koncentrálhass a lelki gyógyulásodra.

A program akkor is működik, ha nem hiszel benne, vagy ha gyógyszereket szedsz, esetleg évek óta szorongsz.

Miután elkezded azt tapasztalod, hogy kezdenek megszűnni az ijesztő testi tünetek. Egyre ritkábban tapasztalsz hangulatingadozásokat és meglepő módon egyre többet lesz jó kedved.

Segítségével képessé válhatsz letenni a szorongás nyomasztó terhét és újra a saját életedet élni, akár sokkal jobban is, mint korábban.

Az aggodalmakat felváltja a nyugodt magabiztosság és bátran nézel szembe az élettel és könnyedén győzöd le a kihívásokat.

A Kiút a Szorongásból online támogató program egy lépésről-lépésre követhető tervet foglal magában, ami megmutatja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy véglegesen megszabadulj a szorongástól és egy életre immunissá válj is rá.

A program arra lett kifejlesztve, hogy önállóan is hatékonyan használhasd a kognitív viselkedésterápia elveit és megkapsz minden segítséget a szorongásod elleni úton.

Először kiírtjuk a szorongásodat kiváltó gondolataidat, majd pedig felkészítünk, hogy ellenállóvá válj az élet kihívásaira és olyan készségeket fogsz elsajátítani amivel katapultálhatod a saját boldogságodat, egészésgedet és sikeredet az életed legtöbb területén.

A program során tehát ellenállóvá teszünk a szorongással szemben, hogy az többé ne uralkodhasson el rajtad, legyen bármilyen nehézség is az életedben.

Csatlakozás után azonnal hozzáférsz a teljes tudásbázishoz, amikben minden benne van, amire csak szükséged lehet a szorongásod legyőzőséhez. Kapsz rengeteg olyan gyakorlatot is, amit a pszichológusok is gyakran alkalmaznak saját magukon is. Emellett megkapod rengeteg világhírű önfejlesztő könyv tudását, amiktől szuperképességekre tehetsz szert.

De talán ami a legfontosabb, hogy folyamatos támogatást kapsz. Nem hagyunk magadra!

Kérdezhetsz, vezetlek, támogatlak és heti kapcsolatban leszünk a privát Facebook csoportos élő bejelentkezések és a kérdezési lehetőségek által.

Többé nem kell egyedül küzdened a szorongásoddal.

Együtt végigcsináljuk, támogatunk és segítünk, ameddig szükséged van rá! 

Tudom, hogy már szeretnél belekezdeni a Kiút a Szorongásból online támogató programba és ezt az oldal alján mindjárt meg is teheted, de mielőtt tovább mennénk, álljunk meg egy pillanatra, mert…

őszinte akarok lenni veled!

Ha szeretnéd megismerni a valódi kiutat a szorongásod fogságából és egy új, nyugodt és szabad életre vágysz mindenféle káros gyógyszer vagy évekig tartó kétes kimenetelű kezelés nélkül, akkor ez lesz az egyetlen működő módszer a számodra.

Ha szereted, hogy rádtör a pánik és szorongsz mindenféle dolgok miatt, akkor nyugodtan kísérletezz tovább meditációval, relaxációval, gyógyszerekkel, stb. Ezekkel jobb esetben is csak átmenetileg érhetsz el kisebb javulásokat.

De ha te véglegesen szeretnél búcsút mondani a szorongásodnak, akkor a Kiút a Szorongásból online támogató program az egyetlen megoldás.

Vélemények a támogató programról:

Mennyibe kerül?

Sejtheted, hogy a Kiút a szorongásból online támogató program nem egy ingyenes szolgáltatás. Ez valóban így van. Ha ingyen adnám, bejelentkezés után valószínűleg el sem olvasnád, nem csinálnád a feladatokat, nem kérdeznél tőlem és nem is haladnál. Ezt pedig nem szeretném, mert a program brutálisan hatékony.

Vagy ha számszerűsítenénk meg tudnád mondani, hogy mennyit érne, hogy vissza kapd a mentális egészségedet?

Mennyit fizetnél, hogy végre megszabadulj a szorongástól és újra felszabadult, nyugodt életet élj?

Mennyit érne, ha újra elmehetnél bárhova, bármikor anélkül, hogy attól rettegnél, vajon mikor tör rád a szorongás?

Nekem megfizethetetlen lenne, ahogy annak a több száz hozzád hasonló nőnek és férfinak is, akik mindezt elérték a Kiút a Szorongásból online támogató program segítségével.

A támogató program díja 7.990 Ft havonta.

Nincs elköteleződés, nincs apró betűs rész, addig maradsz, amíg szeretnél. Ha gyorsabban haladsz, szuper, ha tartod az ütemtervet, az is szuper.

Ez a havi 7.990 Ft szó szerint töredéke, mintha rendszeresen járnál terápiákra. Ha gyógyszerre, vitaminra, nasikra, telefonra stb. többet is elköltesz, miért sajnálnád pont a mentális egészségedtől?

Miért kísérleteznél és szenvednél hónapokat és éveket értelmetlenül, miközben lemaradsz az életedről? A szorongásban eltöltött időt tölthetnéd a családoddal, a szerelmeddel, a barátaiddal, vagy fordíthatnád szimplán magadra is.

Minek tovább szenvedni, ha itt a kiút? 

Kiút a Szorongásból online támogató program

A tagság díja: 7.990 Ft / hó

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Mire számíts, ha csak vársz és nem teszel semmit?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Most már tudod, hogy miért vallottak kudarcot a korábbi kísérleteid a szorongásod legyőzésére. Ha azt az utat folytatod tovább biztosan még inkább kétségbe fogsz esni.

Ez továbbra is negatívan fogja befolyásolni az egészségedet, az önbizalmadat, a kapcsolataidat a családoddal és a barátaiddal. Negatív hatással lesz a munkádra és minden másra is.

Tudom, hogy ezeket nem szeretnéd átélni, nem szeretnél többet csalódni!

Ezért javaslom a másik utat a számodra, aminek a sikerét már több százan megtapasztalták, akik előtted jártak már ezen az úton. Ez egy olyan út, ami feljogosít, hogy Te irányíthasd az elmédet és végre olyan nyugodt és felszabadult életben legyen részed, amire vágysz.

Végre azt fogod érezni, hogy élsz. 

Egészséges vagy és energiával teli.

Alig fogod várni, hogy minden reggel elkezdhesd a napodat és új dolgokat ismerj meg.

Egyre felszabadultabbá válsz és végre teljesen önmagad lehetsz.

Javulni fog az önbizalmad minden kapcsolatodban, a döntésekben, amiket hozol és még a lehetőségekben is, amik az utadba kerülnek.

Ez a te új utad, itt az ideje, hogy észrevedd!

Hagyd hátra életed legkeményebb időszakát és lépj ki végre a szorongásodból!

Csatlakozz a Kiút a Szorongásból online támogató programhoz és éld át, ahogy napról-napra, hétről-hétre egyre jobban érzed magad!

Cselekedj okosan, helyesen! Legyen a mai nap az, amire mindig úgy fogsz emlékezni, mint egy csodálatos napra.

Használd ki a mai korlátozott idejű ajánlatot és válaszd a barátságos, élvezetes és garantált utat ami kivezet a szorongás börtönéből.

Kattints a “Kosárba” gombra és találkozunk odabent a zárt internetes oktatófelületen!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és megkapni a hozzáférésedet

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Csatlakozz most a
Kiút a Szorongásból online támogató programhoz!

Állítsd vissza a belső (lelki) egyensúlyt, hogy segíthet, hogy végre kiléphess a szorongásból!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Mit ad tehát a Kiút a Szorongásból támogató program?

Csatlakozz MOST és élj olyan életet,
amiben semmi és senki nem gátol!

Kiút a Szorongásból online támogató program

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott és hang formátumban érhetőek el. A hanganyagok mp3 formátumban vannak, amiket le is tudsz tölteni és tudod hallgatni például a telefonodon is. A legtöbb gyakorlat kinyomtatható PDF formában szintén letölthető.

Mikor férek hozzá a klub tananyagaihoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Mikor kerül levonásra a Klub havidíja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor.

Fix havidíj és semmi rejtett költség?

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel! A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.990 Ft. Nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával és PayPal-on keresztül tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Meddig férek hozzá a klub anyagai?

A klub havidíjas rendszerben működik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelentkezésedtől számítva havonta megújul a hozzáférésed. Amíg a tagságod aktív, hozzáférsz a klubhoz. Ha lemondod a tagságodat, akkor a kifizetett hónap végéig éred el a klub anyagait..

Hogyan történik a havidíj számlázása?

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Hogyan tudom lemondani a Klub tagságomat?

Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a legnagyobb segítséget kaphasd és elégedett legyél a Klubbal. Azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen és a következő hónapban már nem terhelődik meg a bankkártyád és a hozzáférésed is törlésre kerül.

Csatlakozz MOST a Kiút a Szorongásból online támogató programhoz és élj újra szabadon!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.