Rettegés helyett használd azt a módszert, amit eddig csak a legképzettebb pszichológusok ismerhettek és győzd le a SZORONGÁST akár 3X GYORSABBAN*

*tudományosan is igazolva

szorongas-mk-cover

Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus

Készen állsz arra, hogy végre kitörj a szorongás szorításából és az aggódás helyett inkább nyugodtan és magabiztosan élj gyorsabban, mint hinnéd?

Borzasztó nehéz lehet most Neked, amikor...

Ennek többé nem kell így lennie és ebben fogok segíteni Neked!

Hogyan segítek a szorongásod megszüntetésében?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Évekig life coachként segítettem az embereknek megtalálni a helyüket a világban, vagy rendbetenni az elakadásaikat, vagy a párkapcsolatukat.

De az elmúlt időszakban valami megváltozott.

Egyre többen kerestek meg a szorongással kapcsolatban is.

Sorra érkeztek hozzám, akik csalódtak a szorongás klasszikus kezelési módjaiban, mert nem hogy eredményt nem hoztak, hanem még a tünetek is súlyosbodtak.

Rettentően dühített a helyzet és segíteni akartam. Ezért kezdtem továbbfejleszteni magam és megszereztem a második diplomámat is kognitív viselkedésterapeutaként.

Ez jelenleg talán a leghatékonyabb és leggyorsabb tudományos alapú terápiás módszer, ami egyes tanulmányok szerint akár 3X gyorsabban képes megszüntetni a szorongást bármi máshoz képest.

Mióta ezt a módszert alkalmazom, azóta több száz embernek segíthettem, hogy megkönnyebbüljenek és megszabaduljanak a szorongás nyomasztó és fullasztó terhétől és helyette lazán és magabiztosan élhessék újra az életüket.

Az eredmények magukért beszéltek, ezért folyamatosan csörgött a telefonom időpontkérések miatt, amiket persze nagyon ritkán tudtam felvenni, mert folyamatosan terápiákat tartottam. 

Volt olyan is, hogy éjjel hívtak, de hiába, mivel totálisan tele volt a naptáram.

Bevallom ez egy kicsit zavart is, mivel senkit sem szeretnék cserbenhagyni. Nem tudnék nyugodtan tükörbe nézni, ha nem tennék meg mindent, hogy segítsek főleg úgy, hogy mindenem megvan hozzá.

Ezért készítettem egy különleges online oktatóanyagot, amivel egyedül is képessé válhatsz leszámolni a szorongásoddal. Ehhez hasonló Magyarországon jelenleg nem létezik.

Ez pedig a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus.

Mi az a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus?

A Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus megmutatja hogyan alkalmazd saját magadra a kognitív viselkedésterápia elveit a szorongásod feloldására.

Az oktatóanyag rólad és a szorongásodról szól.

Megismered, mi is okozza valójában a szorongásodat amit így már néhány technika segítségével viszonylag könnyen legyőzhetsz.

Olyan gyakorlatokat fogok mutatni, amiket még akkor is el tudsz végezni, ha nincs ilyen tapasztalatod és soha nem dolgoztál még pszichológussal.

Lépésről-lépésre haladunk és úgy fogod érezni, mintha ott lennék melletted, aki segít és támogat az utadon, a szorongásod elleni harcban.

Kezdd el még ma és napról napra egyre jobban érezheted magad! 

Miért a Kognitív viselkedésterápiás elveket követjük?

Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyek hatékony. Lelkiismeret furdalásom lenne, ha több időt kellene a szorongás fogságában töltened pusztán amiatt, hogy nem vagyok elég hatékony és ha csak lassan tudnék segíteni.

Ezért követem ezeket az elveket, amiknek a hatékonysága tudományosan igazolt.

Nézz rá az alábbi grafikonra, ahol a különböző betegségek kezelési hatékonyságát láthatod a Kognitív viselkedésterápiával, gyógyszerekkel, valamint klasszikus beszélgetés alapú terápiával. 

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2748674

(A lila szín jelöli a kognitív viselkedésterápiát, a szürke a gyógyszeres kezelést, a zöld pedig a hagyományos terápiát)

Ahogy látod a kognitív viselkedésterápia rendszerével kb. 3X hatékonyabban kezelhető a szorongás.

Ez azt is jelenti, hogy ennyivel gyorsabban jöhetsz ki belőle és végre látszik a fény az alagút végén. Nem kell többet szenvedned, hiszen itt van egy rendkívül hatékony megoldási lehetőség.

Pontosan ezért épül ezekre az elvekre a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus is!

Személy szerint gyűlölöm, hogy az embereket veszélyes gyógyszerekkel tömik, amiknek több a mellékhatásuk, mint a hasznuk, ráadásul függőséget is okoznak. És jobb ha nem tudod, mi történik, ha abba akarnád hagyni…

Éppen ezért hagyd hátra életed legkeményebb időszakát és tudd meg hogyan léphetsz ki a szorongásodból a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus segítségével!

A kurzus segítségével képessé válsz, hogy:

Hogyan változik az életed az önterápia hatására?

Vélemények a kurzusról:

Mennyibe kerül?

Az Önterápiás Minikurzus normál áron 12.000 Ft lenne, de Te valószínűleg most találkozol velünk először, emiatt talán bizalmatlan is vagy, mivel nem tapasztaltad meg a módszer hatékonyságát. 

Ez érthető.

Éppen ezért most csak egy olyan minimális díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi, Te pedig cserébe azonnal ráléphetsz a szorongásból kivezető útra.

Ezért az Önterápiás Minikurzus díja számodra jelenleg: 5.990 Ft

Hogy még több segítséget nyújthassunk a szorongásod elleni harcban, ezért most ajándékba kapod még az alábbi zseniális könyvek magyar nyelvű összefoglalóját is.

AJÁNDÉKOK:

a-most-hatalma

Echhart Tolle:
A most hatalma 

szorongas

Judson Brewer:
A szorongás oldása 

neaggodj-carnegie

Dale Carnegie:
Hogyan fejezd be az aggódást és kezdj el élni?

Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus

Normál ár: 12.000 Ft
A Te árad most csak 5.990 Ft
(50% kedvezmény)

Mire számíts, ha csak vársz és nem teszel semmit?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Az életüket teljesen megkeserítő hatása ellenére, sokan azért nem kezdenek el foglalkozni a saját szorongásukkal, mert abban bíznak, hogy majd elmúlik és minden helyrejön.

Nem akarlak elkeseríteni, de ha eddig nem oldódott meg magától, akkor miért reménykedsz abban, hogy talán mégis elmúlik?

Meddig akarod még érezni, ahogy a szorongás hétről-hétre egyre jobban nyomaszt, hogy egyre nehezebb megélni a hétköznapokat, míg végül a rettegés olyan szinten elhatalmasodik rajtad, hogy onnan már nagyon nehéz lesz kijönni.

Nem lenne jobb most tenni ellene, amíg lehet?

A problémát már felismerted, mi értelme várni? Pár ezer Forint tart vissza, amit másra amúgy is elköltenél. Pont saját magadtól és a lelki egészségedtől sajnálnád?

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és megkapni a Minikurzust

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Rendeld meg most a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzust!

Számolj le a szorongással és állítsd vissza a belső (lelki) egyensúlyt akár 3X gyorsabban!

Mit ad tehát a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus?

Segít kézben tartani az életedet miközben megtanulod:

Rendeld meg MOST és élj olyan életet,
amiben semmi és senki nem gátol!

Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus

Normál ár: 12.000 Ft
A Te árad most csak 5.990 Ft
(50% kedvezmény)

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott és hang formátumban érhetőek el. A hanganyagok mp3 formátumban vannak, amiket le is tudsz tölteni és tudod hallgatni például a telefonodon is.

Mikor férek hozzá az tananyagokhoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Mennyi ideig férek hozzá az anyagokhoz?

Nincs időbeli korlátozás. A hozzáférésed korlátlan ideig érvényes. Bárhol is legyél a nap bármelyik pillanatában beléphetsz. Nem kell félned, hogy megszűnik.

Rendeld meg MOST a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzust és élj újra szabadon!