Hagyd hátra életeded legkeményebb időszakát és lépj ki a szorongásodból!

szorongas-klub-cover

Kiút a Szorongásból
Önterápiás Klub


Készen állsz arra, hogy kitörj a szorongás szorításából és inkább magabiztosan kezdd élni a vágyott életet?

Ismerősen csengenek számodra az alábbi gondolatok?

Ennek többé nem kell így lennie és ebben fogok segíteni Neked!

Hogyan segítek a szorongásod megszüntetésében?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Évekig life coachként segítettem az embereknek megtalálni a helyüket a világban, vagy rendbetenni az elakadásaikat, párkapcsolatukat, stb. 

Ekkor kezdtem szebesülni azzal, hogy az utóbbi években az átlagos szorongási szint egyre magasabb lett, ezért hogy komolyabb segítséget tudjak nyújtani, megszereztem a második diplomámat is, kognitív viselkedésterapeutaként.

Ez jelenleg talán a leghatékonyabb és leggyorsabb tudományos alapú terápiás módszer, ami óriási segítség azoknak, akik például a szorongással küzdenek. (Egyes tanulmányok szerint 3X gyorsabban érhető el vele eredmény, de erről már beszéltünk korábban)

Az elmúlt 2 évben már csak ezzel foglalkozom és több száz embernek segíthettem, hogy újra teljes, nyugodt és magabiztos életet élhessenek.

Sajnos nekem is csak 24 órából áll egy nap, ami nagyon megszabja, hogy hány embernek tudok segíteni kijönni a szorongásuk börtönéből.

Ezért készítettem egy speciális online klubbot, amivel egy időben sokkal-sokkal több embernek tudok irányt mutatni, hogy képessé válhassanak megoldani jelenlegi életük talán legnagyobb kihívását, a szorongásuk lekűzdését.

Ez a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub.

Mi az a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub?

A Klub két fő részből áll, a tanításból és a személyes (online) segítségnyújtásból. Nem csak átadjuk a szorongásból kivezető tudást, hanem végig támogatunk egy zárt Facebook csoport keretén belül.

Először is megmutatjuk hogyan alkalmazd saját magadra a kognitív viselkedésterápia elveit a szorongásod feloldására.

Minden rólad és a szorongásodról szól.

Megismered, hogy pontosan mi is ez az esetedben és mit tehetsz ellene.

Olyan gyakorlatokat fogok mutatni, amiket még akkor is el tudsz végezni, ha nincs ilyen tapasztalatod és soha nem dolgoztál még pszichológussal.

Lépésről-lépésre haladunk és úgy fogod érezni, mintha ott lennék melletted, aki segít és támogat az utadon, a szorongásod elleni harcban.

Kicsit olyan, mintha folyamatosan terápián dolgoznánk együtt. Kérdezhetsz, vezetlek, támogatlak és heti kapcsolatban leszünk az élő bejelentkezések és a kérdezési lehetőségek által.

Többé nem kell egyedül küzdened a szorongásoddal. Együtt végigcsináljuk, támogatunk és segítünk, ameddig szükséged van rá!

Miért a Kognitív viselkedésterápiás elveket követjük?

Nézz rá az alábbi grafikonra, ahol a különböző betegségek kezelési hatékonyságát láthatod a Kognitív viselkedésterápiával, gyógyszerekkel, valamint klasszikus beszélgetés alapú terápiával. 

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2748674

(A lila szín jelöli a kognitív viselkedésterápiát, a szürke a gyógyszeres kezelést, a zöld pedig a hagyományos terápiát)

Az eredmény meggyőző és ami számunkra érdekes, hogy a kognitív viselkedésterápiával kb. 3X hatékonyabban kezelhető a szorongás, mint klasszikus terápiával, sőt összességében még a gyógyszeres kezelésnél is hatékonyabb.

Pontosan ezért épül ezekre az elvekre a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub is!

Miért tömnél magadba veszélyes gyógyszereket (=vegyszereket), amik csak a tüneteket enyhítik?

Hagyd hátra életed legkeményebb időszakát és tudd meg hogyan léphetsz ki a szorongásodból a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub segítségével!

Vélemények a klubról:

Mennyibe kerül?

Mennyit ér neked, hogy végre visszakerülj a helyedre és magabiztosan éld a saját életed?

Hogy végre leszámolj a szorongással, az állandó aggodalommal az ijesztő testi tünetekkel és végre újra szabad lehess?

Nos, ez valószínűleg megfizethetetlen, de a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub nagyon is megfizethető.

Ez egy nagyon hatékony rendszer a szorongás oldására. Csaknem olyan, mintha minden héten személyesen dolgoznánk együtt a gyógyulásodon egy-egy terápia keretén belül.

Folyamatos kérdezési lehetőséggel, rendszeres élő videókkal, és videós előadásokkal. Azon dolgozunk, hogy rendszeres támogatást nyújtsunk a számodra.

A gyors haladáshoz általában heti 1 terápiát szoktunk tartani, aminek a költsége havonta 80.000 Ft. Ezzel szemben a Klub díja ennek csupán a 10%-a, vagyis csak 7.990 Ft havonta.

Többé nem fogod egyedül érezni magad a problémáddal, hiszen a Klub tagjaként végig ott leszünk melletted és támogatunk az utadon!

Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub

A tagság díja: 7.990 Ft / hó

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Mire számíts, ha csak vársz és nem teszel semmit?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Sokan azért nem kezdenek el foglalkozni a saját szorongásukkal, mert azt hiszik, hogy majd elmúlik és minden helyrejön. 

Nem akarlak elkeseríteni, de ha eddig nem oldódott meg magától, akkor ezután sem fog.

Sőt ismerve a szorongás ördögi körét, ez csak egyre rosszabb lesz, ahogy ez a gondosz spirál egyre jobban a mélybe ránt, ahonnan még nehezebb lesz kijönni.

Ezért nem érdemes várni, ha már felismerted a problémát, akkor gyere minél előbb kezdjünk el dolgozni együtt a szorongásod oldásán, ami fogságban tart!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és megkapni a hozzáférésedet

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Csatlakozz most a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klubhoz!

Állítsd vissza a belső (lelki) egyensúlyt, hogy segíthet, hogy végre kiléphess a szorongásból!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Mit ad tehát a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub?

Segít kézben tartani az életedet miközben megtanulod:

Csatlakozz MOST és élj olyan életet,
amiben semmi és senki nem gátol!

Kiút a Szorongásból Önterápiás Klub

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott és hang formátumban érhetőek el. A hanganyagok mp3 formátumban vannak, amiket le is tudsz tölteni és tudod hallgatni például a telefonodon is. A legtöbb gyakorlat kinyomtatható PDF formában szintén letölthető.

Mikor férek hozzá a klub tananyagaihoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Mikor kerül levonásra a Klub havidíja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor.

Fix havidíj és semmi rejtett költség?

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel! A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.990 Ft. Nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával és PayPal-on keresztül tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Meddig férek hozzá a klub anyagai?

A klub havidíjas rendszerben működik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelentkezésedtől számítva havonta megújul a hozzáférésed. Amíg a tagságod aktív, hozzáférsz a klubhoz. Ha lemondod a tagságodat, akkor a kifizetett hónap végéig éred el a klub anyagait..

Hogyan történik a havidíj számlázása?

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Hogyan tudom lemondani a Klub tagságomat?

Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a legnagyobb segítséget kaphasd és elégedett legyél a Klubbal. Azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen és a következő hónapban már nem terhelődik meg a bankkártyád és a hozzáférésed is törlésre kerül.

Csatlakozz MOST a Kiút a Szorongásból Önterápiás Klubhoz és élj újra szabadon!

Havonta fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.