Hogyan vedd rá az elmédet, hogy
támogasson a diétában?

Tudd meg hogyan alakíts ki olyan szokásokat, amelyekkel kényelmesen érheted el a diétás céljaidat akaraterő nélkül önműködően!

szokas-cover-transparent

Diétás Szokásépítő Minikurzus

Tudományos alapokra épülő, könnyen követhető terv olyan szokások kialakításához, amikkel akaraterő nélkül, kényelmesen érheted el diétás céljaidat

Ismerősen csengenek számodra az alábbi gondolatok?

Ennek többé nem kell így lennie és ebben a Diétás Szokásépítő Minikurzus segít neked!

De nézzük is, hogy hogyan:

Mi az a Diétás Szokásépítő Minikurzus?

Mit fogsz megtanulni?

Mennyibe kerül?

Mennyit ér neked, hogy végre képes legyél tartós eredményeket elérni?

Hogy könnyebben tarts bármilyen diétát, mint azt valaha is remélted?

Hogy végre végig is tudd csinálni és elérd a vágyott céljaidat?

Nos, ez valószínűleg megfizethetetlen, ellenben a Diétás Szokásépítő Minikurzus igenis megfizethető.

A Minikurzus normál áron 4.990 Ft lenne, de Te valószínűleg most találkozol velünk először, emiatt talán bizalmatlan is vagy, mivel nem ismersz.

Ez érthető.

Éppen ezért most csak egy olyan minimális díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi, Te pedig cserébe bizalmat szavazol felénk.

Ha szimpatikus a kurzus, a későbbiekben biztosan fogsz vásárolni drágább termékeket is tőlünk és azon már pénzt is keresünk.

Így ha elfogadod ezt az ajánlatot, a Minikurzus díja számodra jelenleg: 1.990 Ft

Diétás Szokásépítő Minikurzust

Normál ár: 4.990 Ft
A Te árad most csak 1.990 Ft
(61% kedvezmény)

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és megkapni a Minikurzust

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Rendeld meg most a Diétás Szokásépítő Minikurzust!

Tudd meg hogyan alakíts ki olyan életmódbeli szokásokat, amelyekkel kényelmesen érhetsz el tartós eredményeket a diétád során akaraterő nélkül!

Vélemények a minikurzusról:

Mit ad tehát a Diétás Szokásépítő Minikurzus?

Rendeld meg MOST és érd el a céljaidat erőfeszítések nélkül!

Diétás Szokásépítő Minikurzus

Normál ár: 4.990 Ft
A Te árad most csak 1.990 Ft
(61% kedvezmény)

Ki vagyok és miért akarom, hogy elkezd a kurzust?

Venczli Tamás 

Hosszú éveket dolgoztam a diétás iparágban. Fejlesztettünk különböző módszereket a legfrissebb kutatások alapján, de olyan étrendkiegészítőket is, amik az akkori korszak csúcstechnolgiájának számítottak. A termékeinket több, mint 27.000 ember vette meg, a hírleveleinket pedig kb. 150.000-ren olvasták.

Az évek során alaposan ráláttam arra, hogy milyen kihívásokkal szembesül az, aki szeretne lefogyni és jobb formába jönni.

Ez volt a serpenyő egyik oldala.

A másik pedig az, hogy rá kellett döbbennem, hogy a legnagyobb akadály és a kudarcra ítélt fogyókúrák legfőbb oka szinte mindig a tudáshiány.

Ekkor döntöttem el, hogy ezen szeretnék változtatni. Hogy közérthető nyelven adjam át a modern táplálkozás tudomány mikéntjeit pszichológiai nézőpontokkal is kiegészítve, mert a fogyás soha nem csak az étrendről és az edzésről szól.

A legnagyobb tényező benne maga az ember, akinek van saját élete, zsúfolt időbeosztása, családja, lelki, munkahelyi problémái, nehézségei.

Ezeket pedig nem hagyhatjuk figyelmen kívül, ha eredményeket akarunk elérni.

A célom, hogy csapatommal együtt akkor is segítsünk, ha már minden próbálkozásod kudarcot vallott.

Abban hiszek, hogy az életmódváltás így maga a fogyás is holisztikus szemléletet igényel és az ehhez szükséges tudást adjuk át számodra.

Ehhez pedig ez a kurzus az egyik legjobb első lépés, ezért érdemes mielőbb elkezdened! 

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott, néhány esetben hang és videó formátumban érhetőek el.

Mikor férek hozzá az tananyagokhoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Mennyi ideig férek hozzá az anyagokhoz?

Nincs időbeli korlátozás. A hozzáférésed korlátlan ideig érvényes. Bárhol is legyél a nap bármelyik pillanatában beléphetsz. Nem kell félned, hogy megszűnik.

Rendeld meg MOST az Diétás Szokásépítő Minikurzust és alakítsd ki a tartós életmódváltó szokásaidat!