tk-logo-white-300

Hallgasd ezt és engedd, hogy törlődjenek az önkorlátozó programjaid!

A Sikerújraindító meditáció speciális hangtechnológiák segítségével Théta szinten törli a tudatalatti gátló programjaidat akár napokon belül!

Hallgasd ezt és engedd, hogy törlődjenek az önkorlátozó programjaid!

A Sikerújraindító meditáció speciális hangtechnológiák segítségével Théta szinten törli a tudatalatti gátló programjaidat akár napokon belül!

Mi a Sikerújraindító meditáció?

Közvetlen hozzáférést biztosít a tudatalattihoz 

Több tucat nemzetközi tanulmány igazolja az általunk is használt hangtechnológiák sikerességét. Segítségükkel az elméd mindössze néhány perc alatt lecsillapodik Théta szintre, ahol közvetlenül hozzáférhetünk a tudatalattinkhoz.

Törli az önkorlátozó programokat, amik gátolnak a sikerben

Mihelyt elértük a Théta szintet és befogadóvá vált a tudatalattink, pozitív megerősítések segítségével, vezetett meditáció formájában képesek vagyunk törölni az önkorlátozó programjainkat. 

Segít hozzáférni a benned rejlő korlátlan teremtő erőhöz

Belegondoltál már milyen leszel, amikor semmi nem gátol? Bármi amit eldöntesz, bármi amire csak vágysz, egyszerűen megvalósul? Ezt a teremtő erőt tudjuk előhozni a meditáció segítségével.

Legmodernebb hangtechnológiákkal a gyors hatásért

Tudományosan igazolt hatékonyságú meditációs hangtechnológiákat használunk. Ehhez foghatót nem találsz, ezért a hatékonyság is fényévekkel előzi meg a Youtube-on fellelhető meditációkat.

Segít kilépni a komfortzónádból, hogy könnyedén próbálj ki új dolgokat

Mihelyt törlődnek a téged korlátozó programjaid, úgy válsz egyre karizmatikusabbá, bátrabbá, kíváncsibbá. Könnyedén kilépsz a komfortzónádból, ahol jobbnál jobb lehetőségek várnak rád.

Hogyan működik?

before-white

Megtisztítja az elmédet a stressztől és a feszültségtől, hogy hozzáférhess a tudatalattidhoz

A relaxált, Théta szintű tudatállapot, ahol közvetlenül hozzáférünk a tudatalattinkhoz bárki számára könnyedén elérhető a Sikerújraindító meditáció segítségével. Ehhez nincs szükség évekig tartó gyakorlásra, nem kell tudnod meditálni. Egyszerűen csak hallgasd napi 25 percet és élvezd, ahogy törlődnek az önkorlátzó tudatalatti programjaid.

after-white

Hogyan segít?

Ahhoz, hogy közvetlenül hozzáférjünk a tudatalattinkhoz és felülírhassuk az önkorlátozó programokat, le kell jutnunk a Théta szintre.

Ehhez megvizsgáltuk az elmúlt évek kutatásait és technológiai áttöréseit és azt találtuk, hogy néhány modern hangtechnológiai újítást használva létre tudunk hozni olyan meditációs zenéket, amelyek perceken belül képesek lecsillapítani az elmét a Théta agyhullámszintre. 

Ha ebben a tudatállapotban használjuk a pozitív megerősítéseket, akkor olyan megdöbbentő eredményeket tapasztalunk, ami semmi máshoz nem fogható.

Ezek kombinációjával érhetjük el, hogy erőfeszítés és komoly önmunka nélkül törlődjenek a pénzügyi sikereidet gátló tudatalatti önkorlátozó programjaid.

tapasztalas01

Alkalmazott hangtechnológiák

binaural-ikon

Binaurális hangok

relaxacio-ikon

Relaxációs zenék

3d-ikon

3D ASMR hangok

hang

Pozitív megerősítések

25 perc 4 órányi meditációnak felel meg

Nincs szükség arra, hogy évekig gyakorold a meditációt, majd naponta órákat tölts el vele. A modern hangtechnológiák segítségével 25 perc alatt olyan agyi relaxációt és mentális tisztulást tudunk elérni, mint 4 óra klasszikus meditációval.

Mit fogsz tapasztalni?

Első sorban nagyon gyors ellazulást.

Az agyi aktivitás lecsillapodik. Théta szinten az elméd kitisztul, a gondolatok eltűnnek. Megnyílik a tudatalatti.

A modern hangtechnológiák által nagyon hatékonyan működik, még akkor is, ha soha életedben nem meditáltál, hiszen valójában semmi más dolgod nincs, csak leülni egy nyugodt helyre és elindítani a meditációt és hallgatni naponta csupán 25 percet.

Az eredmények pedig jönnek maguktól.

Egyesek arról számolnak be, hogy olyan érzés, mintha egy sötét felhő oszlana fel valahonnan mélyről.

Valaki azt tapasztalja, hogy korlátlan szeretetet és tettrekészséget érez. 

Vannak, akik pedig ahhoz hasonlítják, mintha egy dugót húztak volna ki az elméjükből és a kreativitás és cselekvési energia azonnal elkezd áramlani.

Mihelyt elkezd törlődni az önkorlátozó programod más szemmel fogod látni a világot.

Észreveszel olyan lehetőségeket, amiket azonnal ki tudsz használni.

Jobban teljesítesz a munkádban, lazán kilépsz a komfortzónádból és kipróbálsz új dolgokat.

Megdöbbensz, hogy mennyire könnyűvé válik pénzt csinálni, hogy mennyivel könnyebben oldod meg az életed kihívásait.

Ezek a képességek most is ott vannak benned, sőt mindig is ott voltak benned, csak az önkorlátozó programod egyfolytában gátolt.

Egészen eddig.

Sikerújraindító meditációs program

Hallgasd a Sikerújraindító meditációt és engedd, hogy törlődjenek a tudatalatti önkorlátozó programjaid!

Kapcsolj egy új mentális szintre és kezdd el élvezni a bőséget és a sikert!

A meditáció normál áron 9.990 Ft lenne, de Te valószínűleg most találkozol velünk először, emiatt talán bizalmatlan is vagy, mivel nem ismersz.

Ez érthető.

Éppen ezért csak egy olyan minimális díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi, Te pedig cserébe bizalmat szavazol felénk.

Ha minden szimpatikus, a későbbiekben biztosan fogsz vásárolni drágább termékeket is tőlünk és azon már pénzt is keresünk.

Így ha elfogadod ezt az ajánlatot, a Sikerújraindító meditáció díja számodra jelenleg: 1.490 Ft

Egyértelmű, hogy a meditáció program messze többet ér.

Gondolj arra a dologra, amire a legjobban vágysz!

Nem lenne jó végre megszerezni?

Éppen ezért kezdd el hallgatni most a meditációt és engedd, hogy az akadályok eltűnjenek az elmédből és az életedből!

Vélemények

Miért rendeld meg most?

A helyzet az, hogy ha nem kezdesz el dolgozni az önkorlátozó programoddal, akkor évtizedeket tölthetsz azzal, hogy tudat alatt visszautasítod a bőséget hozó rengeteg lehetőséget, helyzetet és embereket. 

Te is megérdemled, hogy megszabadulj a küzdelmektől, a stressztől és a félelmektől, ráadásul azonnal.

Sőt, egyenesen hiszem, hogy a jólét, a bőség neked is születési előjogod.

A Sikerújraindító meditáció pedig segít a helyes útra hangolni az elmédet!

Rendeld meg most!

Gyakori kérdések

Miért ilyen olcsó?  

A Sikerújraindító meditáció normál áron 9.990 Ft lenne, de Te valószínűleg most találkozol velünk először, emiatt talán bizalmatlan is vagy, mivel nem ismersz.

Ez érthető.

Éppen ezért csak egy olyan minimális díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi, Te pedig cserébe bizalmat szavazol felénk.

Ha szimpatikus a meditáció, a későbbiekben biztosan fogsz vásárolni drágább termékeket is tőlünk és azon már pénzt is keresünk.

Így ha elfogadod ezt az ajánlatot, a Sikerújraindító meditáció díja számodra jelenleg: 1.490 Ft

Milyen formátumban kapom meg a meditációhoz? 

A meditációt egy zárt oktatófelületről érheted majd el és tetszés szerint le is töltheted.

Mikor férek hozzá a meditációhoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal megkapod.

Hogyan férek hozzá a meditációhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.

Mennyi ideig férek hozzá a meditációhoz?

Nincs időbeli korlátozás. A hozzáférésed korlátlan ideig érvényes. Bárhol is legyél a nap bármelyik pillanatában beléphetsz. Nem kell félned, hogy megszűnik.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Rendeld meg MOST a Sikerújraindító meditációs programot és teremts bőséget magadnak!