Te vajon mire születtél?

Hadd mutassam be a pontos okát annak, hogy miért érezheted gyakran elveszettnek magad és miért nem találod a helyed a világban?

Néhány percen belül meg fogod érteni, hogy miért tapasztalhatsz gyakori küzdelmeket és kudarcokat.

De ami talán még fontosabb, bemutatok egy olyan elvet is, amivel nagyon gyors fordulatot hozhatsz az életedben.

Nem számít, hogy most milyen mély gödörben vagy érzelmileg, ahogy az sem, hogy hány éves vagy. Egyelten lépésre vagy attól, hogy megtapasztald a sikert, pénzt, boldogságot, amire már most is képes lennél.

Napokon belül ráléphetsz végre a saját utadra, ahol kiemelkedő eredményekben lehet részed és végre búcsút mondhatsz a fejed felett tornyosuló szürke viharfelhőknek. 

Persze teljes mértékben megértem, ha ezeket az állításokat túlzónak találod.

Azonban garantálom neked, hogy ehhez hasonlót még soha nem láttál és azt is megígérem, hogy teljesen le foglak nyűgözni és a következő 5 perc lesz a jövőbeli életed indítópontja.

Venczli Tamás vagyok a Tudatosság Klub alapítója és az a célom, hogy segítsek a lehető leggyorsabban megtalálni a helyed a világban, hogy végre olyan munkád, vagy hivatásod legyen, ami örömet okoz és kiteljesedhetsz benne.

Ahol folyamatos bőséget és sikert tapasztalsz, elismeréssel és megbecsüléssel.

Évekkel ezelőtt nekem is volt egy elég rossz és hosszú időszakom, amikor az életemet szürke középszerűségben tengettem. Mondhatni egy langyos pocsolyában.

Napról-napra éltem, a hetek és hónapok észrevétlenül teltek el és noha éreztem, hogy sokkal többre lennék képes, mégsem történt semmi változás.

A dolgaim szinte soha nem jöttek össze, kudarcot-kudarcra halmoztam.

Bármit is próbáltam, bukásra volt ítélve. Mintha valami láthatatlan erő mindig elkaszált volna. 

Én pedig nem értettem, hogy miért tesz ennyire próbára a sors és vajon másoknak miért jobb az élete?

Aztán történt valami.

Emlékszem, egy csütörtöki nap volt, egyedül voltam otthon és eléggé keseregtem céltalanul böngészve a netet. Egyszer csak szembe jött velem egy érdekes könyv, ami addig valahogy kimaradt az életemből. Éreztem, hogy ez fog segíteni, de akkor még nem is sejtettem, hogy egy csapásra meg fogja változtatni az életemet.

Természetesen azonnal megvettem és gyors átolvasás után pontosan tudtam, hogy ez az a titkos összetevő, ami eddig hiányzott az életemből. Ez volt az, ami miatt évekig tengődtem és elveszettnek éreztem magam.

Aztán heteken belül a viharfelhők is eltűntek az életemből és végre elkezdett minden könnyűvé válni én pedig végre jó fél éven belül sikeressé váltam.

Ami ott elindított tudás lesz az, ami a Te életedet is meg fogja változtatni, de előtte még el kell mondanom valamit, hogy a teljes képet megértsd!

A felfedezésem jelentősége később némileg háttérbe szorult, mert idővel már természetesnek vettem, hogy minden könnyen megy.

Akkor már jó egy éve csináltam Tudatosság Klub-ot, ami egy online lelki önfejlesztő közösség.

Több száz könyvet olvastam el és dolgoztam fel a legkülönbözőbb témákban a modern pszichológia, spiritualitás és önfejlesztés területein belül, hogy ezek tudásanyagait átadhassam a Klub tagjainak. Akkor már kb. 800-an voltunk.

Ezt csak azért mondom el, hogy még jobban szemléltessem a felfedezésem jelentőségét és hogy miért vagyok 100%-ig biztos abban, hogy Neked is segíteni fog.

Szóval a klub keretein belül nagyon sok embernek segíthettem életük különböző elakadásaiban, azonban rendre akadt több tucat ember, akik lenyűgöző képességekkel és tudással rendelkeztek, de mégis egy nagy csőd volt az életük.

Hiába voltak tagjai ennek az önfejlesztő klubnak és foglalkoztak régóta önfejlesztéssel, mégsem tudtak egyről a kettőre lépni.

Az ő helyzetük kísértetiesen hasonlított az enyémre, amit évekkel korábban éltem át.

Hiába volt meg a tehetségük és tudásuk, mégsem jöttek össze a dolgaik. Mintha valaki vagy valami mindig elgáncsolta volna őket, vagy mintha lenne valami rejtett erő, ami gátolta volna őket a sikerben.

Nekem pedig nagyon fájt, hogy hiába a Klub, ami egy csomó területen segít, azonban ezeknek az embereknek mégsem tudtam tanáccsal szolgálni. Pedig egytől egyig olyan óriási potenciál volt bennük, mint ami most talán benned is…

Aztán szikraként villant a felismerés.

Épp a könyvespolcomat bámultam, amikor megakadt a figyelmem azon a könyvön, ami évekkel korábban meghozta az áttörést számora.

Hirtelen csapásként azonnal megértettem, hogy ezeknek az embereknek teljesen ugyanaz a problémája, mint nekem is volt.

Ugyanazért képtelenek kihasználni a saját adottságaikat, ami miatt én sem tudtam sokáig.

Gyorsan fogtam a könyvet és újra átfutottam.

Majd tovább kutatva újabb és újabb témabeli könyvekre bukkantam és csak fogtam a fejem, hogy Úristen, hiszen erre a problémára már rég megvan a megoldás, amit már tucatnyi szakértő leírt egy-egy könyvben.

Megvettem és elolvastam a legtöbbet közülük, végül 3 könyvet tartottam átütő jelentőségűnek a témában.

Ezek tudásanyagát elkezdtem rendszerezni, hogy a megértett összefüggéseket minél előbb átadhassam a Klub tagjainak. Különösen annak a néhány tucat embernek, akik hasonló próblámakkal kűzdöttek akkor, mint most Te is.

Miután megkapták a tananyagokat, napokon belül elkezdtek érkezni hozzám a hálálkodó emailek és a pozitív beszámolók, hogy az átadott felfedezés hatására azonnal kinyílt számukra a lehetőségek és a siker kapuja, amiktől az életük végre olyan fordulatot vett, amire régóta vágytak.

Most pedig ezt a felfedezést fogom megosztani veled is!

Szóval…

Miért nem találod a helyed a világban?

Lépjünk egyet hátrébb, mert fontos, hogy ezeket megértsd.

Azt már tudjuk, hogy minden ember adott DNS kóddal születik, ami alapján ő olyan amilyen. A DNS kódja határozza meg a fizikai tulajdonságait, milyen a teste, az egészsége, hogy néz ki, stb.

Viszont ugyanúgy belénk vannak kódolva a képességeink és tehetségeink. Megvan, hogy miben lehetünk sikeresek, milyen területeken tudunk kiemelkedőek lenni, milyen dolgokat fogunk élvezni, miket kevésbé. Mik okoznak majd örömet és mik taszítanak.

A gond csak az, hogy erről nem tudunk, vagy csak nagyon keveset.

Ezért legtöbbször olyan irányba téved az életünk, ami nem ideális a saját képességeink számára.

Ennek az oka, hogy a külső társadalmi, neveltetési nyomás hatására olyan útra lépsz, amiről az a közvélekedés, hogy menő, elismert, jól fizet, stb.

Hallhatod a szülőktől, tanároktól, hogy például “legyél informatikus, mert arra nagy az igény”. Nem arról szól a fáma, hogy nézzük meg, Te “gyárilag” miben vagy jó és neked milyen szakma, életút lenne az ideális. Nem.

Noha nem szándékosan, de ráderőltetnek olyan életutat, ami távol áll tőled. Amiben nem, vagy nagyon nehezen lehetsz csak sikeres.

Te pedig próbálkozol, próbálkozol, de csak nem jönnek az eredmények. Nem is érzed jól magad, de mivel senki nem tanított ezekről, azt hiszen benned van a hiba.

Pedig nem, veled minden a legnagyobb rendben van, csak nem azt az életet éled, ami számodra ideális. Nem azt a saját életutadat járod, ahol kiemelkedően sikeres tudsz lenni.

Úgy képzeld el ezt, mintha Fekete Lacinak (Magyarország legerősebb embere) kellene maraton futókkal versenyeznie. Egyfolytában csak kudarcok érnék, mert ő nem alkalmas a futásra. Ellenben, ha a saját útját járja, mint erőemelő, ott ki fog teljesedni és óriási sikereket fog elérni. (mint ahogy az élet ezt igazolta is)

Valószínűleg nálad is hasonló a helyzet.

Azért vagy boldogtalan, mert nem a képességeid szerint élsz, nem használod ki az adottságaidat és ettől feszült vagy és nem látod értelmét az életednek. Nem érzed magad sem fontosnak, sem hasznosnak.

Azért érzed magad elveszettnek, mert nem vagy a helyeden. Elvesztetted az irányt, nem a jó úton haladsz.

Szoktad azt érezni, hogy sokkal több van benned?

Ennek ellenére mégsem tudsz átütö sikereket elérni, igaz?

A munkád is csak olyan, amilyen és valójában csak a túlélés miatt csinálod, hogy tudd fizetni a számlákat, stb. Valószínűleg nem okoz boldogságot, sem örömet. 

Pedig ennek nem így kellene lennie.

Az életedet úgy tudod gatyába rázni, ha visszatalálsz önmagadhoz és megérted, hogy miben tudsz sikeres és boldog lenni.

Ez pedig mindenkinél egyedi. 

Mihelyt rálépsz a saját életutadra, a dolgaid elkezdenek a helyükre kerülni. Érteni fogod, hogy mi a küldetésed és a feladatod, amiben ki tudsz teljesedni.

Ez az az állapot, amikor olyan irányba haladsz, olyan utat jársz, ami harmóniában van veled és az adottságaiddal.

Te is megérdemled, hogy az életed könnyű, izgalmas és boldog legyen.

Mit szólnál, ha mutatnék egy módszert, ami segít, hogy visszatalálj önmagadhoz, hogy minden egycsapásra a helyére kerüljön?

A körülötted lévő káosz folyamatosan megszűnik, az életed minden területe könnyebbé válik. Megszűnnek a szürke hétköznapok az aggodalmaskodás, a folyamatos robot és mókuskerék.

Onnantól kezdve, hogy a saját utadat járod, egészen más dimenziók nyílnak majd meg.

Találjuk meg a helyedet a világban!

Úgy gondolom, hogy eleget szenvedtél már.

Elég a folyamatos elakadásokból, a szürke és unalmas életből, mivel sokkal többre vagy hivatott.

Itt az ideje, hogy visszatalálj önmagadhoz és ledobd a fölösleges terheket, hogy végre elkezdj önmagad lenni és élvezni a neked szánt színes életet.

A gond csak az, hogy senki nem tanított meg a hogyanokra, ezért az emberek 95%-a soha nem találja meg a saját útját.

Egyszerűen nem tudják hogyan kell.

Pedig már régóta megfejtették ennek a titkát és ezt a tudtást leírták már több száz könyvben világhírű írók, tudósok, filozófusok.

A megoldás tehát egy karnyújtásnyira volt végig, csak nem tudtunk róla.

Ez a tudás segített nekem is és annak a több száz embernek is, akik végül ugyanúgy képessé váltak kihasználni a saját potenciáljukat.

Ha most megkérdeznéd őket, egytől egyig azt válaszolnák, hogy maximálisan elégedettek az életükkel, mert a helyükön vannak.

És most Te is csupán egy lépésre vagy ettől.

Mi lenne, ha végre Te is a helyedre kerülnél?

Ehhez már csak egyetlen kattintás kell:

Tovább a folytatáshoz! >>>