aludj-jol-logo-white

Aludj Jól! - Relaxációs program álmatlanság ellen

Speciális relaxációs program, ami még egy extrém stresszes nap után is képes alvó módba kapcsolni az agyat!

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)

Relaxációs program álmatlanság ellen

Speciális relaxációs program, ami még egy extrém stresszes nap után is képes alvó módba kapcsolni az agyat!

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)

Mi is ez a relaxációs program?

Előkészíti az elmét az alváshoz

Több tucat nemzetközi tanulmány igazolja az általunk is használt hangtechnológiák sikerességét. Segítségükkel az elméd mindössze 25 perc alatt ráhangolható az alváshoz még egy extrém stresszes nap után is. 

Megtisztít a negatív gondolatoktól, amik ébren tartanak

A hangterápiában használt speciális hangtechnológiáknak köszönhetően megnyugszik az elméd. Megtisztítul a negatív gondolatoktól, az aggódástól és az agyalástól, amik ébren tartanak. Nyugodt, üres elmével pedig könnyen megy az elalvás. 

Hatékony stressz és feszültségoldó

Ha feszülten és idegesen érsz haza egy kemény nap után, ülj le és kezdd el hallgatni! A felgyülemlett feszültségnek nyomát sem érzed majd. Megnyugszol és ellazusz.

Alvó módba kapcsol

Az álmatlanság agyi eredetű. A cikázó gondolatok, a feszültség, aggódás, agyalás tartanak ébren. A hangterápiát hallgatva viszont lecsillapodik az elméd, megszűnnek a negatív gondolatok és az agyad átkapcsol alvó módba

Segíti a frissítő, mély alvást

Mivel segít semlegesíteni a nyomasztó érzéseket és gondolatokat, ezért megszűnik a nyugtalanság és a stressz. Az alvásod mélyebb és tartósabb lesz. Nem fogsz felébredni éjszakánként. Reggel pedig frissebben, kipihentebben ébredhetsz. 

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)

Hogyan működik?

before-white

Megtisztítja az elmédet a stressztől és kiűzi a feszültséget

A pihentető meditatív elmeállapot könnyedén elérhető bárki számára az Aludj Jól! Relaxációs program segítségével. Ehhez nincs szükség évekig tartó gyakorlásra, nem kell tudnod meditálni. Egyszerűen csak hallgasd napi 25 percet, majd élvezd, ahogy megszűnik a stressz és az agyad átkapcsol alvó módba.

after-white

Hogyan segíti az alvást?

Az álmatlanság a legtöbb esetben agyban dől el: agyalás, stressz, szorongás, aggódás attól, hogy nem tudsz elaludni.

A könnyű elalvás titka pedig, hogy elő tudod-e készíteni az elmédet az alvásra. Ehhez képessé kell válnod lecsillapítani a gondolataidat és elengedni a napi feszültséget.

Mivel ennek elérése nehéz és lassú folyamat, ezért megvizsgáltuk a legfrissebb hangtechnológiákkal kapcsolatos kutatásokat, hogy megtaláljuk mivel lehet a leggyorsabban megnyugtatni az elmét egy átlag ember számára is.

A kutatások eredményei alapján fejlesztettük ki az Aludj Jól! hangterápiát, amit hallgatva alvó módba kapcsol az agyad még egy extrém stresszes nap után is.

jo-alvas

Alkalmazott hangtechnológiák

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)

25 perc 4 órányi meditációnak felel meg

Nincs szükség arra, hogy évekig gyakorold a meditációt, majd naponta órákat tölts el vele. A modern hangtechnológiák segítségével 25 perc alatt olyan agyi relaxációt és mentális tisztulást tudunk elérni, mint 4 óra klasszikus meditációval.

Mit fogsz tapasztalni?

Első sorban nagyon gyors ellazulást.

Az agyi aktivitás lecsillapodik. Az elméd kitisztul, a gondolatok eltűnnek.

Amikor megalkottuk az Aludj Jól! Relaxációs programot, az a cél vezérelt minket, hogy az eredményen kívül valódi élményt is nyújtson a hallgatása.

Ezért csakis a legjobb minőségű, élethű felvételekkel dolgozunk.

Amikor madárcsicsergést vagy a tenger hullámzását hallod, akkor azok valódi dolgok. Legyen az egy szajkó vicces kacagó hangja, vagy az olasz riviérán hallható tenger kellemes hullámzása.

A célunk az volt, hogy úgy érezd magad, mintha tényleg ott is lennél.

Professzionális hangfelvételi specialisták, zenészek és hangmérnökök segítségével keltjük életre ezeket a helyszíneket, miközben a 3D hangzásképek, az ASMR hangok, a meseszép relaxációs zenék és a binaurális hangok által olyan meditatív élményben lehet részed, ami kimossa a stresszt az elmédből.

tapasztalas01

Mikben fog segíteni?

MEGTISZTÍT AZ IDEGESSÉGTŐL

Ha nehéz napjaid vannak, gondjaid vannak az életed különböző területein, vagy egyszerűen csak szétfeszít a stressz és az idegeskedés, amik miatt nem tudsz aludni, hallgasd az Aludj Jól! hangterápiát és megszabadulsz az aggodalmaktól.

MENTÁLIS FELFRISSÜLÉS

A modern hangtechnológiák kombinációja által teljesen relaxált elmeállapotba kerülsz. Ilyenkor a test nagy mennyiségű endorfint és szerotonint bocsájt ki, más néven boldogság hormonokat, amik megóvnak a negatív gondolatoktól és az idegeskedéstől.

OLDJA A STRESSZT

Az egészséges stressz szint segíthet a munkahelyi teljesítményben, de ha túl sok, akkor annak komoly negatív következményei lehetnek. Az idegeskedés, a stressz agyban dől el, ezért a hangterápia alapú meditáció az egyik legjobb módja, hogy megszabadulj a stressztől.

JOBB, PIHENTETŐBB ALVÁS

Az 3 dimenziós ASMR és binaurális hangok egyedi kombinációja a legkönnyebb és leggyorsabb módja, hogy előkészítsd az elmédet a mély és pihentető éjszakai alvásra. Ha az elméd és a tested ellazult, az elalvás is könnyűvé válik.

ALUDJ JÓL! Relaxációs program

Kezdd el hallgatni már ma és aludj jobban napról-napra!

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)

Minden hónapban hozzáférsz 4 új speciális relaxációs zenéhez, amik egymásra épülnek. Hallgasd mindegyiket egy-egy hétig és éld át, ahogy hétről-hétre jobban alszol és frissebben ébredsz fel!

Amire szükséged lesz egy számítógép, vagy egy mobil telefon és egy sztereó fülhallgató. (Amin zenéket is szoktál hallgatni.)

Az Aludj Jól! Relaxációs programhoz havidíjas rendszerben férsz hozzá és a mobiltelefonodról, vagy számítógépedről tudod hallgatni.

Az Aludj Jól! hangterápia díja: 990 Ft havonta.

Nincs semmi elköteleződés, nincs hűségidő. Akkor mondod le, amikor csak szeretnéd.

Kezdd el használni már ma és többé nem fogsz félni az elalvástól, mivel a hangterápia hatására gyorsan megnyugszik az elméd, te pedig könnyen mély álomba merülhetsz minden nap.

Sokkal hosszabb és pihentetőbb alvásban lehet részed még a stresszes időszakokban is.

Végül pedig búcsút mondhatsz az álmatlanságnak és kipihenten ébredhetsz minden nap!

Rendeld meg most, kattints az alábbi gombra!

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)

Gyakori kérdések

Mi is pontosan ez a program?

A modern ember életmódjához szabott speciális hangtechnológiákon alapuló meditációs zene rendszer. Hallgatásával bárki könnyedén egy ellazult, nyugodt állapotba kerül, ami segíti a stresszoldást és alvó módba kapcsolja az agyat.

Hogyan segít az alvásban ez a program?

Az álmatlanság a legtöbb esetben agyban dől el: agyalás, stressz, szorongás, aggódás attól, hogy nem tudsz elaludni. A könnyű elalvás titka pedig, hogy elő tudod-e készíteni az elmédet az alvásra. Ehhez képessé kell válnod lecsillapítani a gondolataidat és elengedni a napi feszültséget. A hangterápiát hallgatva ez sikerülni fog. Csak hallgasd és engedd, hogy megnyugodj és elálmosodj.

Fog működni nálam?

Ha nincs szervi betegséged, akkor nagy valószínűséggel működni fog. Ha régóta szenvedsz álmatlanságban és extrém stresszes vagy, akkor hagyj magadnak időt. Ne várd, hogy egyszeri hallgatás után csodák fognak történni. Hallgasd folyamatosan napról napra és a hatás biztosan nem marad el.

Van ennek tudományos magyarázata?

Igen. Régóta kutatott terület. A binaurális ütemek hatásossága az agy frekvencia követő válaszán alapszik. A klasszikus értelemben vett zenék nyugtató hatását nem kell külön tárgyalnunk. Az ASMR hangok binaurális ütemekkel való kombinálása pedig tovább fokoz a hatékonyságon. Ide vonatkozó tanulmányok:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28701912/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31849629/

Mikor fogom érezni a hatását?

Ez egyén és helyzet függő is. De a legtöbb ember esetén már az első 10 percben érezhető a stressz oldódása és az elme csillapodása. Ha például az álmatlanság hónapok, vagy évek óta fennáll nálad, akkor viszont több időre lesz szükséged.

Nem tudok és nem is akarok meditálni, így is tud segíteni?

Igen, csak hallgasd és engedd, hogy a zene és a hangtechnológiák tegyék a dolgukat.

Ha kérdésem van hova fordulhatok?

Írj a [email protected] email címre, legfeljebb 24 órán belül válaszolunk, vagy hívj minket a +36-70-3399-599 telefonszámon.

Hogyan tudom meghallgatni?

Töltsd le az Aludj Jól! Relaxációs program mobil applikációt, vagy lépj be a felhasználói fiókodba és onnan bármikor hallgathatod. FONTOS! Sztereó fülhallgató használata nélkül nem fogsz eredményeket tapasztalni.

Hogyan működik az előfizetéses rendszer?

A rendelésedet az OTP Simplepay rendszerén keresztül tudod kifizetni bankkártyával. Ekkor automatikusan létrehozzuk a hozzáférésedet és ettől kezdve elérheted a hangterápiát. A havidíj minden 30 napban levonásra kerül addig, amíg le nem mondod.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával az OTP Simplepay rendszerén keresztül.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

Az OTP Simplepay banki felületen kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Hogyan tudom lemondani?

Belépés után a saját adminisztrációs felületeden, vagy ha írsz egy emailt az [email protected] email címre.

Rendeld meg MOST az Aludj jól! Relaxációs programot és aludj újra igazán jól!

(Havi 990 Ft, bármikor lemondható)