Önbizalom Teszt eredmény

A tesztre adott válaszaid alapján a jelenlegi önbizalom szinted:

KÖZEPES

kategóriába tartozik.

Mit jelent ez?

Két irányból tudjuk megközelíteni.

Jelentheti azt, hogy általánosan minden területen közepes az önbizalmad, vagy pedig azt, hogy vannak olyan területek, ahol magabiztos vagy, míg más terüelteken pedig alacsony az önbizalmad.

Vagyis vannak helyzetek, amikor biztos vagy a képességeidben és magadban, de legalább ugyanennyi olyan helyzet is van, amikor ez nem igaz.

Ez pedig nagyon változó szituációkat hozhat az életedben, mintha egy hullámvasúton ülnél sokszor.

Vannak kifejezetten jó időszakaid, amikor érzed, hogy kezedben tartod az életed, aztán hirtelen elkezdesz kételkedni a saját értékeidben és úgy érezheted, hogy nem vagy elég jó.

Ilyenkor pedig frusztrálttá válhatsz, mivel nem érted, hogy miért van, hogy nemrég még tök jól mentek a dolgaid, aztán pedig hirtelen minden akadozik és döcög. Nem érzed jól magad a bőrödben.

Biztos van rengeteg szuper képességed, jó meglátásaid és bizonyos témákban bátran el is mondod a véleményedet, de más területeken pedig inkább csendben vagy, nem foglalsz állást, inkább csak megfigyelsz és az is lehet, hogy ilyenkor például kimaradsz a beszélgetésekből.

A közepes önbizalomszint azért veszélyes, mert ha nem vagy tudatos magaddal kapcsolatban, akkor könnyen belső konfliktushoz juthatsz, pont amiatt, hogy igazából tudod, hogy képes vagy megtenni bármit, csak épp félsz megtenni az első lépést még akkor is, ha biztos lennél a sikerben.

Alapvetően nem gondolod, hogy érdekelne mások véleménye rólad, de azért mégis csak egy kis hang ott motoszkál a fejedben, hogy ha valamit teszel, ami az átlagostól eltérő, akkor vajon mit fognak gondolni rólad.

Vagy ugyanígy félhetsz nemet mondani és nem mered kijelölni a saját határaidat, pedig pontosan tudod, hogy meg kellene tenned.

A közepes önbizalomszinten érezheted azt, hogy egy langyos pocsolyában vagy. Se nem jó, se nem rossz.

Leginkább az a baj, hogy belülről fog felemészteni ez az egész, mert már kiléptél a “nem tudás” állapotából, viszont évekkel később azon keseregsz majd, hogy miért nem tetted meg ezt vagy azt, amíg volt rá lehetőséged.

De van jó része is ennek a szintnek.

Mégpedig, hogy innen már csak néhány kisebb lépés, hogy igazán magabiztossá válj.

Sokkal több van benned, mint hinnéd!

Nem szabadna, hogy elrejtsd magad és az átmeneti önbizalomhiányod meggátoljon abban, hogy megmutasd magad a világnak.

Ha nem vagy elégedett a mostani helyzeteddel és szeretnéd növelni az önbizalmadat, akkor töltsd le ingyenesen az Önbizalom Formulát! 

Ebből megismered az önbizalomnövelés meglepően egyszerű szabályát, amitől könnyedén veszed az élet kihívásait és átléphetsz a saját korlátaidon!

INGYENES LETÖLTÉS

Önbizalom Formula a
Korlátlan Sikerhez

Az önbizalomnövelés meglepően egyszerű szabálya, hogy áttörd a saját korlátaidat és óriási sikerekben legyen részed az élet minden területén.

Az útmutatóból megtudod:

Hova küldhetjük az útmutatót?

Add meg neved és email címed az ingyenes letöltéshez!

Amíg nem élsz tudatosan, addig csak sodródsz és a külvilág irányítja az életed.
A Tudatosság Klub keretén belül elhozzuk számodra az emberi lélek világhírű nagymestereinek tudását, hogy legyőzhesd az élet kihívásait, hogy igazán boldoggá és rendkívülivé válhass!

Ez az útmutató is ezt a célt szolgálja, ezért is ajánlom a figyelmedbe! “

-Venczli Tamás, TudatosságKlub alapító

Töltsd le MOST az ingyenes Önbizalom Formulát!