Téged mi gátol a sikerben?

blokk

Tudom, hogy furcsa lesz ez a hasonlat, de ha az életed egy mozifilm lenne, akkor Te lennél benne a szuperhős, az elméd pedig a gonosz, aki minden áron le akar győzni téged.

Azonnal érteni fogod, hogy miért ezzel a mondattal kezdtem!

Szia, én Venczli Tamás vagyok a Tudatosság Klub alapítója és a kérdőívre adott válaszaid alapján meg tudjuk határozni, hogy az életedben jelenleg mi az az első számú akadály, ami láthatatlanul gátol a sikertől és a pénzügyi bőségtől.

A tesztre adott válaszaid érdekesek, mert nem igazán illenek bele egy általános sablonba, mégis van néhány jól látható minta, amelyek egyes esetekben jó, más esetekben pedig rossz irányba terelik az életedet.

Mielőtt továbmegyünk és rátérünk az eredményedre, szeretnélek megkérni, hogy figyelmesen olvass, mert olyan dolgokról fogok beszélni, amik véget vethetnek a küzdelemnek és képes gyökeresen megváltoztatni az életedet.

Térjünk is rá az eredményedre! 

Nos, a válaszaid alapján nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy a tudatalattidban futó önkorlátozó programok gátolnak a céljaid és az álmaid megvalósításában.

Ha ezektől megszabadulsz, szinte egyik napról másikra hozzáférsz a benned rejlő korlátlan teremtő erőhöz. Így bármi amit eldöntesz, bármi amire csak vágysz, egyszerűen megvalósul.

Legyen szó akár a pénzről, egy jobb munkahelyről, új lehetőségekről, egy új párkapcsolatról, stb.

És mielőtt azt hinnéd, hogy ez egy újhullámos, spirituális baromság, hadd mutassam be ennek a tudományos hátterét!

Mik a tudatalatti önkorlátozó programok?

Ezek valójában olyan gondolati minták, vagy hiedelmek, amik a tudatalattinkban futnak és az életünk minden területére erőteljes hatással bírnak.

Kezdve az gondolatoktól, a problémák kezelésén át, egészen a másokkal való viselkedésig mindenre hatással van.

Egy számítógépes vírushoz tudnám hasonlítani, ami titokban folyamatosan működik a háttérben és nagyon nehéz eltávolítani megfelelő iránymutatás nélkül.

Minél tovább fut, annál nagyobb károkat fog okozni.

Mielőtt elmagyaráznám hogyan törölheted véglegesen, előtte nézzük meg hogyan is kerülhetett beléd, mert rendkívül fontos, hogy ezt megértsd.

Minden az agyhullámokhoz kötődik. 

A tudomány jelen állása szerint 5 különböző agyhullámú állapot létezik. Az alfa, delta, béta, théta és a gamma.

Ezek mind más és más mentális állapothoz kapcsolódnak.

Nagyjából 7 éves korunking az agyunk ideje nagy részét a théta állapotban tölti, ami hasonló a hipnózis állapotához.

Ebben az időszakban az agyunk rendkívül fogékony.

Úgy is mondhatnánk, hogy olyan, mint a szivacs.

Felszívunk mindent, amit látunk, érzünk és hallunk magunk körül a szülőktől és a tanároktól, rajzfilmekből, filmekből, családi eseményekből, stb.

Ebben az időszakban, tehát kb. 7 éves korunkig az elménk nem rendelkezik szűrővel, ami szelektálná az elraktározandó információkat, így szó szerint minden belekerül a tudatalattinkba.

Ilyenkor ágyazódik belénk, hogy mit fogunk gondolni a pénzről, a párkapcsolatokról, egészségről, sikerről, stb.

Majd csupán csak 7 éves korunk után kezdi el szűrni az agyunk, hogy mi az, amit rögzítsen és mi az, amit ne.

A gond csak az, hogy ekkor már rengeteg olyan tudatalatti program, vagy gondolati minta fut, ami csendben irányítja az egész életedet és ezáltal meghatározza magának a szűrőnek a működését is. 

Ezek a programok határozzák meg nagyrészt a mostani életedet is és ha az életed gyakran küzdelmes és nem úgy jönnek össze a dolgaid, ahogy szeretnéd, akkor ennek az oka általában a gyerekkorra vezethető vissza.

Hogyan hat a pénzügyi és egyéb sikereidre?

Oké, tehát most már érted hogyan alakulnak ki ezek a programok.

De térjünk vissza a jelenbe és nézzük, hogy ezek a negatív programok hogyan is hatnak a mostani életedre!

Ennek számtalan megnyilvánulási formája lehet.

Például mihelyt olyan helyzetbe kerülsz, ahol ki kellene lépned a komfortzónádból, egy a program bekapcsol Te pedig elkezded tudat alatt szabotálni magad és végül nem éred el a célodat.

Hiába tudod, hogy képes vagy rá, hiába van meg hozzá minden tudásod, adottságod, mégis egyfolytában olyan helyzeteket teremtesz tudat alatt, amik gátolnak. Így pedig lehetetlenné válik a céljaid elérése.

Ha nem vagy 100%-ig biztos egy cél elérésében, akkor inkább el sem kezded. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy nem merészkedsz ismeretlen terepre, inkább a langyos vízben pancsikolsz, mert azt legalább ismered. 

Nem mersz megpályázni egy jobb álláspozíciót, mert attól tarhatsz, hogy ott nem fogsz tudni teljesíteni és kudarcot vallasz.

Nem mersz elkezdeni vállalkozni, mert úgy gondolod, hogy annyira nem is értesz a szakmádhoz, nincsenek a legtökéletesebb gépeid, eszközeid, nincs is benne rutinod, stb. A létező összes kifogást képes vagy megtalálni, pedig valójában csak a kudarctól félsz.

Ezért hiába is tűzöl ki egy-egy célt, vagy szeretnéd megvalósítani a vágyaidat, ha azt kezded tapasztalni, hogy nem a jó irányba haladnak a dolgaid, akkor gyorsan elveszted az érdeklődésedet és mindenféle indokot találsz a halogatásra, mert tudatalatti szinten attól tarthatsz, hogy kudarcot vallasz, vagy nem vagy elég jó, stb.

Igen, igen tudom, hogy ezek viccesnek tűnnek és azt gondolhatod, hogy kizárt, mert Te igenis szeretnél sikeres lenni. Ez biztosan így is van, de a helyzet az, hogy a tudatalatti minden, csak nem racionális éppen ezért futhatnak ilyen korlátozó programok.

Ráadásul mindez általában észrevétlenül zajlik, ezért fogalmad sincs, ha épp saját magadat szabotálod.

Az alábbi képen jól összehasonlíthatóan láthatod mennyivel erőteljesebb a tudatalatti:

A kérdés tehát már csak az:

Hogyan töröld ezt a tudatalatti önkorlátozó programokat?

Most érkeztünk el talán a legfontosabb részhez, ezért kérlek nagyon figyelj, mert ami most jön, az tudja nagyon gyorsan a jó irányba terelni az életedet.

Nézzük tehát, hogyan lehet törölni ezt a tudatalatti önkorlátozó programodat, ami folyamatosan gátol a sikerek elérésében, legyen szó pénzügyi, munkahelyi, vagy magánéleti sikerről, vagy bármi egyébről.

Beszéltem arról, hogy ez a tudatalatti programod még gyerekkorodban jött létre, amikor egyfajta folyamatos hipnotikus állapotban volt az elméd egészen 7 éves korodig.

Ha emlékszel mondtam, hogy ebben az időszakban a Théta agyhullám volt a meghatározó.

Ahhoz, hogy közvetlenül hozzáférjünk a tudatalattinkhoz és felülírhassuk az önkorlátozó programokat, ismét le kell jutnunk a Théta szintre.

Ahol már pozitív megerősítések segítségével felülírhatóak az önkorlátozó programok.

Az agykontrollról és a pozitív megerősítések hatásairól biztosan hallottál már. A gond csak az velük, hogy hosszú hónapok után hoznak eredményt. Leginkább azért, mert nem közvetlenül a tudatalattira hatnak.

Viszont, ha lejutnánk Théta szintre, akkor a tudatalatti befogadóvá válik és itt már rendkívül hatékonyan működnek a pozitív megerősítések és maga az agykontroll.

Ezért vizsgáltuk meg az elmúlt évek ezirányú kutatásait és technológiai áttöréseit és azt találtuk, hogy néhány modern hangtechnológiai újítást használva létre tudunk hozni olyan meditációs zenéket, amelyek perceken belül képesek lecsillapítani az elmét a Théta agyhullámszintre.

Ha pedig ebben a tudatállapotban használjuk a pozitív megerősítéseket, akkor olyan megdöbbentő eredményeket tapasztalunk, ami semmi máshoz nem fogható.

Az eredmények napokban lesznek mérhetőek.

Ezért készítettünk el egy speciális meditációt, amely segítségével felülírhatod a Kudarctól való félelmet kiváltó korlátozó programodat.

Amit ide kattintva tudsz elkezdeni! >>>