Állítsd vissza a belső (lelki) egyensúlyt és lépj ki végre a szorongásból!

szorongas-mk-cover

Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus

Készen állsz arra, hogy kitörj a szorongás szorításából és inkább magabiztosan kezdd élni a vágyott életet?

Ismerősen csengenek számodra az alábbi gondolatok?

Ennek többé nem kell így lennie és ebben a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus segít Neked, amely a kognitív viselkedésterápia elveire épülő speciális online kurzus

Mi az a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus?

A Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus megmutatja hogyan alkalmazd saját magadra a kognitív viselkedésterápia elveit a szorongásod feloldására.

Segít felismerni, majd megváltoztatni a szorongást kiváltó gondolkodásmódot és viselkedést.

Magyarán néhány célzott kérdés, módszer segítségével gyorsan feltárhatóak azok a negatív gondolati minták, amik kiváltják a szorongást, majd ezeket különböző technikák segítségével töröljük vagy felülírjuk.

A Minikurzus során ezeket az alapelveket követve kapsz olyan segítséget, amelyeket egyedül is tudsz használni a szorongásod kezelésére

Az önterápiás kurzus segítségével:

Miért a Kognitív viselkedésterápiás elveket követjük?

Nézz rá az alábbi grafikonra, ahol a különböző betegségek kezelési hatékonyságát láthatod a Kognitív viselkedésterápiával, gyógyszerekkel, valamint klasszikus beszélgetés alapú terápiával. 

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2748674

(A lila szín jelöli a kognitív viselkedésterápiát, a szürke a gyógyszeres kezelést, a zöld pedig a hagyományos terápiát)

Az eredmény meggyőző és ami számunkra érdekes, hogy a kognitív viselkedésterápiával kb. 3X hatékonyabban kezelhető a szorongás, mint klasszikus terápiával, sőt összességében még a gyógyszeres kezelésnél is hatékonyabb.

Pontosan ezért épül ezekre az elvekre a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus is!

Miért tömnél magadba veszélyes gyógyszereket (=vegyszereket), amik csak a tüneteket enyhítik, ha meg is oldhatod véglegesen a problémádat?

Hagyd hátra életed legkeményebb időszakát és lépj ki a szorongásodból a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus segítségével!

Hagyd hátra életeded legkeményebb időszakát és lépj ki a szorongásodból!

Nem csoda, hogy szorongsz és életed legnehezebb időszakát éled. Hiszen borzasztó nehéz időket élünk, amiben csaknem lehetetlen megőrizni nyugalmunkat és higgadtságunkat.

Felborul a lelki egyensúly, elveszíted a belső békét.

A covid járvány, a háború, a kata megszűnés, az infláció az elszabaduló üzemenayag és rezsiárak, a dráguló termékek mind mind egyre csak nyomasztanak.

Nem csoda, hogy szorongsz. Szinte mindenki így érez.

Azonban a szorongás és az állandó aggódás egyszer csak átcsapnak mentális szokásokból testi tünetekké is. Ami így már hatással lesz az egészségedre, a közérzetedre, amik pedig visszahatnak majd az érzelmi világodra és máris belekerültél egy véget nem érő ördögi körbe, ami életed totális szabotálásához vezet.

Olyan helyzetekeben kell most helyt állnod, amire senki nem készített fel, így persze, hogy baromi nehéz. 

De amint megérted hogyan működik az elméd és hogyan tudsz rá hatással lenni, megszüntetheted a folyamatos aggódást és átfordíhatod az önkorlátozó állapotodat egy teremtő és alkotó állapottá. Amiben – talán most nehezen hiszed – képessé válsz kihasználni az adottságaidat és szuper sikeres, kiegyensúlyozott és boldog életet élhetsz.

Ebben segít a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus.

Hogyan változik az életed az önterápia hatására?

Mennyibe kerül?

Az Önterápiás Minikurzus normál áron 9.980 Ft lenne, de Te valószínűleg most találkozol velünk először, emiatt talán bizalmatlan is vagy, mivel nem tapasztaltad meg a módszer hatékonyságát. 

Ez érthető.

Éppen ezért most csak egy olyan minimális díjat kérünk, ami a költségeinket fedezi, Te pedig cserébe azonnal ráléphetsz a szorongásból kivezető útra.

Ezért az Önterápiás Minikurzus díja számodra jelenleg: 4.990 Ft

Hogy még több segítséget nyújthassunk a szorongásod elleni harcban, ezért most ajándékba kapod még az alábbi zseniális könyvek magyar nyelvű összefoglalóját is.

AJÁNDÉKOK:

a-most-hatalma

Echhart Tolle:
A most hatalma 

szorongas

Judson Brewer:
A szorongás oldása 

neaggodj-carnegie

Dale Carnegie:
Hogyan fejezd be az aggódást és kezdj el élni?

Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus

Normál ár: 9.980 Ft
A Te árad most csak 4.990 Ft
(50% kedvezmény)

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és megkapni a Minikurzust

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Rendeld meg most a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzust!

Állítsd vissza a belső (lelki) egyensúlyt és lépj ki végre a szorongásból!

Vélemények a minikurzusról:

Mit ad tehát a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus?

Segít kézben tartani az életedet miközben megtanulod:

Rendeld meg MOST és élj olyan életet,
amiben semmi és senki nem gátol!

Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzus

Normál ár: 9.980 Ft
A Te árad most csak 4.990 Ft
(50% kedvezmény)

Ki vagyok és miért akarom, hogy elkezd a kurzust?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Évek óta a célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam és a tudatosságom, hiszen amíg nem élsz tudatosan, addig csak sodródsz és a külvilág irányítja az életed, ami negatív hatással van a párkapcsolatodra, a munkádra, a vállalkozásodra és az egészségedre is.

Ha sikereket akarunk, magunkat kell rendbetennünk első körben.

Korábban sokáig life coachként segítettem az embereknek megtalálni a helyüket a világban. Ekkor kezdtem el szembesülni azzal, hogy a legnagyobb belső gát a szorongás, amit kisebb-nagyobb mértékben mindenki megtapasztal az élete során akár többször is.

Az utóbbi években az átlagos szorongási szint egyre magasabb lett, így hogy a lehető legnagyobb segítséget tudjam nyújtani megszereztem a második diplomámat is, kognitív viselkedésterapeutaként.

Ez jelenleg talán a leghatékonyabb és leggyorsabb tudományos alapú terápiás módszer, ami óriási segítség azoknak, akik például a szorongással küzdenek.

Az elmúlt 2 évben már csak ezzel foglalkozom és több száz embernek segíthettem, hogy újra teljes, nyugodt és magabiztos életet élhessenek.

Mivel sajnos nekem is csak 24 órából áll egy nap, így ez nagyon limitálta, hogy mennyi embernek tudok segíteni kijönni a szorongás börtönéből.

Ezért készítettem el ezt a minikurzust, amivel egy időben sokkal-sokkal több embernek tudok segíteni megoldani jelenlegi életük talán legnagyobb kihívását, a szorongásuk lekűzdését.

Ebben segít tehát ez a kurzus Neked is!

Gyakori kérdések

Milyen formátumban kapom meg az tananyagokat? 

A tananyagokat az interneten keresztül egy online oktatófelületen érheted el. Az egyes “leckék”, fejezetek önálló egységként írott és hang formátumban érhetőek el. A hanganyagok mp3 formátumban vannak, amiket le is tudsz tölteni és tudod hallgatni például a telefonodon is.

Mikor férek hozzá az tananyagokhoz?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz.

Hogyan férek hozzá az tananyagokhoz? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.
Mennyi ideig férek hozzá az anyagokhoz?

Nincs időbeli korlátozás. A hozzáférésed korlátlan ideig érvényes. Bárhol is legyél a nap bármelyik pillanatában beléphetsz. Nem kell félned, hogy megszűnik.

Rendeld meg MOST a Kiút a Szorongásból Önterápiás Minikurzust és élj újra szabadon!