Gyere vissza a Tudatosság Klubba és
ajándékba kapod a
🎄 Karácsonyi Mester Csomagot 🎄

karacsony-cover

A Karácsonyi Mester csomag tartalmaz mindent, amire csak szükséged lehet a szorongásod leküzdéséhez! Értéke 393.790 Ft, de most megkapod ajándékba.

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Örülnék, hogy újra a Tudatosság Klub tagja lennél és folytatnád a Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápiát.

Mióta elmentél tőlünk néhány újítás történt.

Az egyik legjelentősebb, hogy streaming szolgáltatót váltottunk, így most már nem akadnak meg a meditációk lejátszás közben.

Közben felkerült 23 db mélyrelaxációt segítő Théta agyhullámra hangoló meditáció is. Ezeket bármikor hallgathatod, ha megnyugvásra vágysz. Ezekkel 20 perc alatt érhetsz el olyan relaxált állapotot, mint 4 óra klasszikus meditációval

Illetve mostantól minden hónapban felkerül több olyan speciális meditáció is, amikkel programozni tudod a tudatalattidat az élet legkülönfélébb területein. Legyen szó a pénzről, a bőségről, a párkapcsolatokról, stresszről, munkáról, függőségekről, félelmekről, stb.

De ha most visszatérsz közénk ezeket azonnal megkapod:

Gyere vissza és ezeket azonnal megkapod:

Vészhelyzeti útmutatók

Hozzáférést kapsz a speciális “vészhelyzeti” útmutató gyűjteményhez, amiben a szorongás legkülönbözőbb helyzeteiből találsz kivezető utat. Ezek nagyon konkrét útmutatók, amiket lépésről-lépésre követhetsz.

(Értéke: 24 x 2.990 Ft = 71.760 Ft)

Te megkapod ajándékba:

Személyreszabott szorongásűző gyakorlatok

Hozzáférést kapsz olyan speciális gyakorlatokhoz is, amik kognitív viselkedésterápia elveit követik. Ezeket gyakran alkalmazzák a pszichológusok is saját magukon és a betegeiken is egyaránt. Megdöbbentően hatékonyak.

(Értéke: 23 x 1.990 Ft = 45.770 Ft)

Te megkapod ajándékba:

Hozzáférés az önfejlesztő Könyvklubhoz

Amíg a Klub tagja vagy hozzáférsz egy speciális önfejlesztő könyvtárhoz is, amelyben több világhírű író könyvét dolgoztuk fel a lelki önfejlesztés témájában. Az ezekben rejlő tudást pedig átadjuk neked egy-egy tananyag formájában, amit olvashatsz vagy meg is hallgathatsz. Így egyetlen könyv tanítását megszerezheted 30-40 perc alatt is. Igazi aranybánya, ha nyertesként szeretnél visszatérni az életbe a szorongásod legyőzése után!

(Értéke: 55 x 3.990 Ft = 219.450 Ft)

Te megkapod ajándékba:

social-detox2

Mélyrelaxációt segítő meditációs zenék

Nincs szükség arra, hogy évekig gyakorold a meditációt, majd naponta órákat tölts el vele. A modern hangtechnológiák segítségével 20 perc alatt olyan agyi relaxációt és mentális tisztulást tudunk elérni, mint 4 óra klasszikus meditációval.

Hozzáférsz 23 speciális hangtechnológiákra épülő meditációs zenékhez, amelyek percek alatt nyugtatják
le a szorongó elmét.

(Értéke: 19 x 2.990 Ft = 56.810 Ft)

Te megkapod mind ajándékba.

Mennyibe kerül a Hangterápia?

A Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia egy rendkívül gyors és kényelmes módja annak, hogy megszüntesd a szorongásodat kiváltó tudatalatti negatív gondolataidat. 

De ebbe már belekóstolhattál.

Az ára számodra továbbra sem változik, ugyanúgy havi 4.990 Ft-ba kerül.

De ha most visszatérsz közénk, ajándékba kapsz még 393.790 Ft értékű prémium tudást, ami még több segítséged adhat a szorongásod legyőzésére (24 db prémium útmutatót, 23 db szorongás űző gyakorlatot, 55 önfejlesztő könyv tudásanyagát, 19 db mélyrelaxációt segítő meditációt)

Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia
+ ajándékok 393.790 Ft értékben

A Te árad 4.990 Ft / hó

Havonta automatikusan fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.