tk-logo-white-300

Szüntesd meg a szorongásod kiváltó okát gombnyomásra és élvezd újra a szabad életet, tele energiával!

A Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia speciális agyszinkronizáló hangtechnológiák segítségével 7 percen belül lecsillapítja a szorongó elmét, majd tudatalatti szinten törli a szorongásod kiváltó okait

Szüntesd meg a szorongásod kiváltó okát gombnyomásra és élvezd újra a szabad életet, tele energiával!

A Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia speciális agyszinkronizáló hangtechnológiák segítségével már 7 percen belül lecsillapítja a szorongó elmét, majd tudatalatti szinten törli a szorongásod kiváltó okait

Te is tapasztalod az alábbiakat?

Ennek többé nem kell így lennie és ebben fogok segíteni Neked!

Hogyan segítek a szorongásod megszüntetésében?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Évekig life coachként segítettem az embereknek megtalálni a helyüket a világban, vagy rendbetenni az elakadásaikat, párkapcsolatukat, stb.

Ekkor kezdtem szembesülni azzal, hogy az utóbbi években az átlagos szorongási szint egyre magasabb lett, ezért hogy komolyabb segítséget tudjak nyújtani, megszereztem a második diplomámat is, kognitív viselkedésterapeutaként.

Az elmúlt 3 évben már csak ezzel foglalkozom és több száz embernek segíthettem, hogy újra teljes, nyugodt és magabiztos életet élhessenek szorongás nélkül.

Viszont azt is tapasztaltam, hogy a legtöbben sajnos nem tudják beletenni a pénzt és az energiát a terápiába, bármennyire is szeretnének megszabadulni a saját szorongásuktól.

Ezért olyan módszert kezdtük el kidolgozni, ami során nem kell semmit csinálnod, de a szorongásod kiváltó oka mégis törlődik. 

Ehhez a legmodernebb hangtechnológiákat, a meditációt és pozitív megerősítéseket hívtuk segítségül és így született meg egy olyan különleges meditációs hangterápia, ami óramű pontossággal képes törölni a szorongásod gyökerét: a tudatalattidban rejlő irracionális gondolatokat.

Ez a Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia.

Mi az a Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia?

Közvetlen hozzáférést biztosít a szorongás gyökeréhez 

Több tucat nemzetközi tanulmány igazolja az általunk is használt hangtechnológiák sikerességét. Segítségükkel az elméd mindössze néhány perc alatt lecsillapodik a szorongó Béta agyhullám szintről a mélyen relaxált Théta szintre, ahol közvetlenül hozzáférhetünk a tudatalattinkhoz, ahonnan a szorongásunk is származik. 

Törli a szorongást kiváltó negatív tudatalatti programokat

Mihelyt elértük a relaxált Théta szintet és befogadóvá vált a tudatalattink, pozitív megerősítések segítségével, vezetett meditáció formájában képesek vagyunk törölni a szorongást kiváltó negatív tudatalatti programokat, gondolati mintákat. 

Gyors hatás önműködően, a legmodernebb hangtechnológiák által

Tudományosan igazolt hatékonyságú meditációs hangtechnológiákat használunk. Ehhez foghatót nem találsz, ezért a hatékonyság is fényévekkel előzi meg a Youtube-on fellelhető meditációkat. Segítségével heteken belül törölhetőek a szorongásodat kiváltó tudatalatti programok. 

Azonnal enyhülő testi tünetek és növekvő energia szint

Bár a szorongást kiváltó tudatalatti gondolatok teljes törléséhez időre van szükség, azonban a hangterápia már 7 percen belül képes enyhíteni a szorongási szintedet, ezáltal gyorsan enyhülnek az ijesztő testi tünetek és ahogy tisztul a mentális teher úgy jutsz egyre több belső erőhöz és energiához. 

Hogyan működik?

before-white

Megtisztítja az elmédet a stressztől és a feszültségtől, hogy hozzáférhess a tudatalattidhoz

A relaxált, Théta szintű tudatállapotban egyszerre enyhül a szorongásod és itt már közvetlenül hozzáférünk a tudatalattinkhoz, ahol pozitív megerősítések segítségével töröljük a szorongást kiváltó gondolatokat. Ehhez nincs szükség évekig tartó gyakorlásra, nem kell tudnod meditálni. Egyszerűen csak hallgasd rendszeresen és élvezd, ahogy napról napra szűnik meg a szorongásod.

after-white

Hogyan segít?

A szorongás csak akkor szűnik meg, ha megszűnnek a kiváltó okok. Ezek pedig mindig mélyen a tudatalattinkban gyökerező, különböző negatív gondolati minták. 

Ahhoz, hogy ezeket a tudatalatti gondolatokat felülírhassuk (töröljük) le kell jutnunk Théta agyhullámszintre.

Ehhez megvizsgáltuk az elmúlt évek kutatásait és technológiai áttöréseit és azt találtuk, hogy néhány modern hangtechnológiai újítást használva létre tudunk hozni olyan meditációs zenéket, amelyek perceken belül képesek lecsillapítani az elmét a Théta agyhullámszintre.

Ha ebben a tudatállapotban használjuk a pozitív megerősítéseket, akkor olyan megdöbbentő eredményeket tapasztalunk, ami semmi máshoz nem fogható.

Ezek kombinációjával érhetjük el, hogy erőfeszítés és komoly önmunka nélkül törlődjenek a szorongásodat kiváltó tudatalatti programjaid.

tapasztalas01

Alkalmazott hangtechnológiák

binaural-ikon

Binaurális hangok

relaxacio-ikon

Relaxációs zenék

3d-ikon

3D ASMR hangok

hang

Pozitív megerősítések

20 perc 4 órányi meditációnak felel meg

Nincs szükség arra, hogy évekig gyakorold a meditációt, majd naponta órákat tölts el vele. A modern hangtechnológiák segítségével 20 perc alatt olyan agyi relaxációt és mentális tisztulást tudunk elérni, mint 4 óra klasszikus meditációval.

Mit fogsz tapasztalni?

Első sorban nagyon gyors ellazulást.

Az agyi aktivitás lecsillapodik. A szorongó Béta agyhullámszintből eljutunk a mélyen relaxált Théta szintre. Itt az elméd kitisztul, a gondolatok eltűnnek. Megnyílik a tudatalatti.

Mindez magától történik, semmit nem kell csinálnod.

A modern hangtechnológiák hatására a szorongó elméd automatikusan le fog csillapodni. Még akkor is, ha soha életedben nem meditáltál.

Valójában semmi más dolgod nincs, csak leülni egy nyugodt helyre és elindítani a meditációt és hallgatni naponta csupán 20 percet.

Az eredmények pedig jönnek maguktól.

Egyesek arról számolnak be, már az első hallgatás után, hogy olyan érzés, mintha egy sötét felhő oszlana fel valahonnan mélyről.

Valaki azt tapasztalja, hogy korlátlan nyugalmat és tettrekészséget érez.

A legtöbben azonban megkönnyebbülésről és a szorongás napról-napra történő enyhüléséről számonak be.

Mihelyt elkezdjük felülírni a szorongásodat kiváltó tudatalatti gondolatokat egyre felszabadultabbá válsz.

Egyre kevesebbet tapasztalod az ijesztő testi tüneteket. Ha meg is jelennek, már csak egyre enyhébben, míg meg nem szűnnek teljesen.

Újra jól érzed majd magad a hétköznapokon, emberek között, a buszon, boltban. A munkádban egyre jobban teljesítesz.

A szorongó gondolatok és érzések egyre kevésbé hatnak rád, míg végül teljesen és tartósan eltűnnek, hiszen megszüntetted a kiváltó okokat. 

Hogyan szünteti meg a szorongásodat?

1.

Válaszd ki mitől szorongsz leginkább!

Válaszd ki milyen életterületeden szeretnéd megszüntetni a szorongásodat!

2.

Hallgasd rendszeresen a hangterápiát!

Hallgasd rendszeresen a hangterápiát, ami törli a szorongásod kiváltó okat!

3.

Élvezd ahogy egyre jobban érzed magad!

Engedd, hogy a hangterápia tegye a dolgát és élvezd, ahogy egyre jobban érzed magad!

Miben tud segíteni?

Úgy állítottuk össze a hangterápiát, hogy a szorongás leggyakoribb formáit és területeit le tudjuk fedni vele. 

Az alábbi témájú Meditációs Hangterápiákhoz férsz hozzá:

altalanos-szorongas

Általános szorongásoldó hangterápia

felelmek-elleni

Félelmek elleni hangterápia

betegseg-egeszseg

Betegséggel, egészséggel kapcsolatos szorongásoldó hangterápia

jovotol-bizonytalansagtol-felelem

Jövőtől és bizonytalanságtól való félelem elleni hangterápia

lefekves-szorongas

Lefekvés előtti szorongásellenes hangterápia

magabiztossag-novelo

Magabiztosság növelő hangterápia

onertekeles-javito

Önértékelésjavító hangterápia

panikroham

Pánikroham ellenes hangterápia

parkapcsolat-jobbito

Párkapcsolat jobbító hangterápia

penzugyi-szorongas

Pénzügyi szorongás ellenes hangterápia

szakitas-utani

Szakítás utáni hangterápia

szocialis-szorongas

Szociális szorongás elleni hangterápia

valas-utani

Válás utáni hangterápia

vezetes-szorongas

Vezetéstől való félelem elleni hangterápia

Emellett 4 féle szorongás enyhítő meditációt is kapsz, amelyeknek az a célja, hogy jelentősen enyhítse a szorongásodat, amikor erre szükség van. Ez nem programozza a tudatalattidat, de lejuttat mélyen relaxált Théta szintre, ahol leteheted a szorongás nyomasztó terhét.

30 napos eredmény GARANCIA

Az eredményt a pénzünkkel is garantáljuk. Ha elkezded használni a meditációs hangterápiát és a kezdést követő 30 nap mindegyikén meghallgatod (ezt látjuk a rendszeren belül), de mégsem tapasztalsz jelentőst javulást, akkor csak jelezd és azonnal visszautaljuk a pénzed.

Nem kérdezünk semmit, nem kell magyaráznod semmit, csak visszautalunk.

Vélemények

Mennyibe kerül?

A Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia egy rendkívül gyors és kényelmes módja annak, hogy megszüntesd a szorongásodat kiváltó tudatalatti negatív gondolataidat. 

Mindehhez semmit nem kell csinálnod, csak naponta 20 percet hallgatni és élvezni ahogy a szorongási szinted folyamatosan csökken, majd pedig jó eséllyel teljesen meg is szűnik.

A személyes terápia az, ami hasonló hatékonysággal bír, de annak a havidíja 100.000 Ft körül mozog és azért nagyon sok önmunkát is igényel.

Ezzel szemben a Meditációs Hangterápia rendszerhez ennek töredékéért, most havi 8.990 Ft helyett csupán havi 4.990 Ft-ért csatlakozhatsz.

Ezért a havonta megújuló tagdíjért cserébe mindent megkapsz, ami ahhoz kell, hogy legyőzd a szorongásodat és felépítsd a legjobb önmagad!

FONTOS!

Hogy még több segítséget nyújthassunk a szorongásod elleni harcban, ezért ha július 25-ig rendelsz, megkapod ajándékba az alábbi bónuszokat is!

AJÁNDÉKOK 1:

Megkapod az alábbi zseniális könyvek, magyar nyelvű összefoglalóját is:

a-most-hatalma

Echhart Tolle:
A most hatalma 

szorongas

Judson Brewer:
A szorongás oldása 

neaggodj-carnegie

Dale Carnegie:
Hogyan fejezd be az aggódást és kezdj el élni?

AJÁNDÉKOK 2:

Megakapod az alábbi speciális útmutatókat, amiket eddig csak egy belső kör számára tettünk elérhetővé:

panik-cover

Így állítsd meg a pánikot 60 másodpercen belül

egeszseg-szorongas-cover

Hogyan ne szorongj az egészséged miatt?

halatol-valo-felelem-cover

Hogyan szüntesd meg a haláltól való félelmet?

fizikai-tunetek-cover

Így szüntesd meg a szorongás testi tüneteit:

penzugyi-szorongas-cover

Így győzd le a pénzügyi szorongást!

magabiztos-beszed-cover

Hogyan beszélj magabiztosan idegenekkel?

Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia

Normál ár: 8.990 Ft / hó
A Te árad most csak 4.990 Ft / hó
(45% kedvezmény)

bundle-cover

Havonta automatikusan fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

AJÁNLAT ÉRVÉNYES:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00

Mire számíts, ha csak vársz és nem teszel semmit?

Venczli Alexandra 
kognitív viselkedésterapeuta

Sokan azért nem kezdenek el foglalkozni a saját szorongásukkal, mert azt hiszik, hogy majd elmúlik és minden helyrejön. 

Nem akarlak elkeseríteni, de ha eddig nem oldódott meg magától, akkor ezután sem fog.

Sőt ismerve a szorongás ördögi körét, ez csak egyre rosszabb lesz, ahogy ez a gondosz spirál egyre jobban a mélybe ránt, ahonnan még nehezebb lesz kijönni.

Ezért nem érdemes várni, ha már felismerted a problémát, akkor gyere minél előbb kezdjünk el dolgozni együtt a szorongásod oldásán, ami fogságban tart!

Havonta automatikusan fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni
és hozzáférni a Hangterápiához

Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés 

A minikurzusért bankkártyával tudsz fizetni, egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos, mivel a legmodernebb titkosítási protokollokat használja. Az adataid nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, így a teljes fizetési folyamat gyors és kényelmes. Mindössze néhány kattintás.

Azonnal megkapsz mindent 

A bankkártyás fizetést követően a rendszerünk teljesen automatikusan legenerálja a hozzáférésedet és azonnal be tudsz lépni az oktatófelületre, ahol hozzáférsz mindenhez.

Azonnali számla

A kifizetést követően rendszerünk automatikusan kiállítja számodra az elektronikus számládat, amit az email címedre fogsz megkapni.

Kezdd el most a
Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápiát!

Állítsd vissza a belső (lelki) egyensúlyt és lépj ki végre a szorongásod fogságából!

Havonta automatikusan fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

Mit ad tehát a Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia?

Rendeld meg MOST és élj olyan életet,
amiben semmi és senki nem gátol!

bundle-cover

Kiút a Szorongásból Meditációs Hangterápia

Normál ár: 8.990 Ft / hó
A Te árad most csak 4.990 Ft / hó
(45% kedvezmény)

Havonta automatikusan fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

AJÁNLAT ÉRVÉNYES:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00

Gyakori kérdések

Fog működni nálam?  

Ha rendszeresen hallgatom, biztosan jelentős javulást fogsz tapasztalni. Szorongásod nagy mértékben enyhülni fog és valószínűleg teljesen meg is szűnnik.

Nem baj, ha nem tudsz meditálni, vagy nincs ilyen jellegű tapasztalásod.

Olyan speciális hangtechnológiákat alkalmazunk, amik helyetted végzik el a munkát.

Vagyis semmi dolgod nincs, csak hallgasd és engedd, hogy törlődjenek a szorongásodat kiváltó tudatalatti negatív gondolatok.

Milyen formátumban kapom meg a hangterápiát? 

A meditációs hangterápiát egy zárt oktatófelületről érheted majd el.

Mikor férek hozzá a hangterápiához?

Bankkártyával tudsz fizetni, így ha a fizetés sikeres volt, azonnal megkapod.

Hogyan férek hozzá a hangterápiához? 

A jelentkezésed során rendszerünk generál számodra egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyekkel be tudsz majd lépni az oktató felületre. Ezeket természetesen megváltoztathatod.

Miért kell megadnom az adataimat? 

A számlázási adataidra az elektronikus számlaadási kötelezettség miatt van szükség. Az e-számlát ezekkel az adatokkal állítjuk ki a vásárlásodról.

Mikor kerül levonásra a havidíj?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudsz fizetni.

Meg kell adnom a bankkártyaszámomat?

A STRIPE banki szintű biztonsággal rendelkező fizetési felületén kell beírnod a kártyaadataidat. Ezek semmilyen formában nem tudnak eljutni hozzánk, csak a bank fér hozzá.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-ban biztonságos.

A bankkártyás fizetés technikailag az STRIPE felületén keresztül valósul meg.Mi nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz, ezt a Bank kezeli.Számunkra csak egy pozitív vagy negatív visszajelzést küld a rendszer, hogy sikeres volt-e a tranzakció.További biztonsági előnye az utalással szemben, hogy ha jelzed a bankodnak, akkor ők képesek visszahívni a megterhelt összeget, ami megjelenik majd a számládon.

Mennyi ideig férek hozzá a hangterápiához?

Nincs időbeli korlátozás. A hozzáférésed addig érvényes, amíg a havidíjadat meg tudjuk terhelni.

Hogyan tudom lemondani a hozzáférésemet?

Az oktatófelületre belépve a Fiókom menüponton belül találod meg az előfizetésed lemondása gombot. Erre kattintva azonnal megszűnik a tagságod és több terhelés nem történik.

Hova fordulhatok, ha nem tudok belépni?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Van garancia?

Igen, 30 napos 100%-os eredmény garancia van. Ez azt jelenti, hogy a rendelésedtől kezdődően ha az azt követő 30 nap mindegyikén hallgatod (ezt rendszerünk naplózza) a hangterápiát és mégis úgy érzed a 30 nap leteltével, hogy számodra nem segített, akkor csak írj egy emailt és visszaküldjük a pénzedet!

Rendeld meg MOST a Meditációs Hangterápiát és szabadulj meg a szorongástól végleg!

bundle-cover

Havonta automatikusan fizetendő, bármikor lemondható egyetlen kattintással.
Nincs elköteleződés, sem apróbetűs rész. Addig maradsz, ameddig szeretnél.

AJÁNLAT ÉRVÉNYES:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00