Hagyd hátra életeded legkeményebb időszakát és lépj ki a szorongásodból!

Kognitív viselkedésterápia

Készen állsz arra, hogy férfiként kitörj a szorongás szorításából és inkább magabiztosan kezdd élni a vágyott életet?

Igazak rád az alábbiak?

Ennek többé nem kell így lennie és ebben fogok segíteni Neked a terápia során!

Mi ez a terápia?

Mit nyújt számodra a terápia?

Az online terápia során megszüntetjük a szorongásodat kiváltó tudatalatti gondolataidat.

Így végre képessé válhatsz, hogy:

Hogyan zajlik a terápia?

A terápia online video chat-en fog zajlani, a Viber (ingyenesen letölthető) telefonos alkalmazáson keresztül egy előre egyeztetett időpontban.

A saját és a szakmai világ covid időszakos tapasztalatanak alapján a videó chat azonos hatékonyságú, mint egy személyes találkozó, azonban itt nem kell bajlódnod az utazással, hanem az otthonod kényelmében és biztonságában zajlik végig. Ami nem hátrányos a szorongás esetén.

A “találkozónkra” nem kell külön készülnöd, de mindenképp egy olyan nyugodt helyet és időpontot válassz, amikor biztosan senki nem zavar. 

A terápia első részében beszélgetünk egy kicsit, hogy megismerjem a helyzetedet, eközben felmérem a problémádat, majd ezt követően megkezdődik maga a terápia, ami során leásunk a szorongásodat kiváltó gondolatokig és ezeket töröljük, vagy felülírjuk.

Az ülés időtartama kb.: 50 perc. (haladástól függően)

Mit várhatsz?

Első sorban hatékonyságot.

A célom a valódi segítség, nem pedig az, hogy hónapokig járj hozzám terápiára. Bár nagyon szívesen beszélgetek veled, ha ezt szeretnéd, de Te is jobban jársz, ha gyorsan megoldjuk a problémádat.

A kognitív viselkedés terápia módszere lehetővé teszi, hogy már az első alkalommal is jelentős javulást tapasztalj, vagy akár meg is szűnjön a szorongásod.

Már az első alkalom után megkönnyebbülést, egyfajta lelki felszabadulást fogsz érezni. Mintha egy teher esett volna le a válladról.

Megindul az energiaáramlás benned, könnyebbé válsz, szebbnek, színesebbnek látod a világot és végre azt érzed, hogy újra élsz.

Mindezt akár már egyetlen alkalom után, esettől függően.

Mindez azért lehetséges, mert a Kognitív viselkedésterápiát alkalmazzuk, ami olyan rendszerben szemléli a szorongást, ami által közvetlenül a kiváltó okokkal tudunk dolgozni, így a probléma gyökerére koncentrál.

Nézz rá az alábbi grafikonra, ahol a különböző betegségek kezelési hatékonyságát láthatod a Kognitív viselkedésterápiával, gyógyszerekkel, valamint klasszikus beszélgetés alapú terápiával.

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2748674

(A lila szín jelöli a kognitív viselkedésterápiát, a szürke a gyógyszeres kezelést, a zöld pedig a hagyományos terápiát)

Az eredmény meggyőző és ami számunkra érdekes, hogy a kognitív viselkedésterápiával kb. 3X hatékonyabban kezelhető a szorongás, mint klasszikus terápiával, sőt összességében még a gyógyszeres kezelésnél is hatékonyabb.

Ezért dolgozunk mi is ezzel a módszerrel.

Ki fog segíteni neked?

Venczli Alexandra pszichológus. Szakterülete a kognitív viselkedés terápia. Területek amikben a legtöbbet dolgozott: szorongásoldás, önbizalom növelés és párkapcsolatok.

Diplomáját a Moszkvai Pszichológiai Egyetemen szerezte kognitív viselkedésterápiából. 

Ukrajnában született, jogászként szerezte meg első diplomáját, pszichológusként pedig a másodikat. 4 nyelven beszél, 12 éve él Magyarországon.

Eddig több száz embernek segített kilépni a szorongás szorításából és visszanyerni a magabiztosságát!

Legyél Te a következő! 

Mennyibe kerül?

Mennyit ér neked, hogy végre visszakerülj a helyedre és magabiztosan éld a saját életed? 

Hogy végre leszámolj a szorongással, az állandó aggodalommal az ijesztő testi tünetekkel és végre újra szabad lehess?

Nos, valószínűleg megfizethetetlen, ellenben a kognitív viselkedésterápia igenis megfizethető.

Ez egy nagyon hatékony módszer a szorongás oldására, így nem kell feleslegesen az idődet és az energiádat vesztegetni, sem pedig hónapokig terápiákra járni.

A legtöbb esetben akár egyetlen alkalom is képes megszüntetni a szorongást. (Esettől függően)

A kognitív viselkedésterápia díja 25.000 Ft / alkalom

Ha biztosra mennél és szeretnéd tudni, hogy megfelelő-e számodra a kognitív viselkedés terápia (99%, hogy igen), jelentkezz most egy díjmentes, negyed órás telefonos konzultációra, ami során felmérjük a problémádat és azonnal választ kapsz arra, hogy tudunk-e segíteni. 

Jelentkezz most díjmentes telefonos konzultációra!

Időtartam: 15 perc
Szabad helyek: 4

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció során elmondhatod a problémádat és átbeszéljük hogyan tud segíteni a megoldásban a terápia. Felteheted a kérdéseidet és segítek, hogy tisztán lásd a kiutat a szorongásodból. 

Foglald le a helyed most a Kognitív viselkedésterápiára!

Állítsuk vissza a belső (lelki) egyensúlyodat, hogy végre kiléphess a szorongásból!

Vélemények a terápiáról:

A szorongás nem múlik el kezelés nélkül...

Sajnos a neveltetésünk és a társadalom miatt sokan gondolják úgy, hogy ciki terápiára járni. Nem akarják, hogy egy idegen az “agyukban turkáljon” és nem is szeretnének a traumáikról, vagy a múltjukról beszélni.

Sokan pedig szégyenlik, hogy szoronganak és inkább titokban, magukba fojtva szenvednek tovább, bízva abban, hogy majd elmúlik.

Egyet tudnod kell, bármilyen utat is válassz, lépj, mert a szorongás magától nem fog elmúlni. Te pedig értékes éveket vesztegetsz el a szenvedéssel, ahelyett, hogy boldogan élveznéd az életedet, felszabadultan, szabadon!

A kognitív viselkedésterápia óriási segítség lehet.

Egyrészt rendkívül gyors és hatékony. A technika által nem kell visszamennünk a múltba és boncolgatni a gyerekkorodat. Csak a problémára és nem a mögöttes okokra koncentrálunk.

Másrészt pedig nem kell “járnod” sehova, mivel online zajlik. A saját otthonod biztonságából beszélünk számodra nyugodt körülmények között telefonon, vagy video-chaten, egy olyan időpontban, ami neked kényelmes.

 

 

szandra2

Jelentkezz most díjmentes telefonos konzultációra!

Időtartam: 15 perc
Szabad helyek: 4

Mit ad tehát a szorongásoldó Kognitív viselkedésterápia?

A terápia segítségével:

Jelentkezz most díjmentes 15 perces, telefonos konzultációra!

Kognitív viselkedésterápia
díjmentes telefonos konzultáció


Időtartam: 15 perc
Szabad helyek: 4

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció során elmondhatod a problémádat és átbeszéljük hogyan tud segíteni a megoldásban a terápia. Felteheted a kérdéseidet és segítek, hogy tisztán lásd a kiutat a szorongásodból. 

Gyakori kérdések

Tényleg ingyenes a konzultáció?

Igen. Azért tartjuk fontosnak, hogy előtte megismerjük egymást és mindketten biztosak lehessünk abban, hogy tudunk együtt dolgozni. A konzultáció során felmérjük a problémádat, elmondod miben kérsz segítséget és csak akkor megyünk tovább a terápiára, ha biztosak lehetünk a sikerben.

Mennyi időn belül kapok időpontot?

A díjmentes 15 perces konzultációra a szabad időpontokat az időpont foglaló naptárban azonnal láthatod. Ha szeretnél részt venni a terápián is, arra időpontot a konzultáció során tudunk egyeztetni.

Fog segíteni nálam a terápia?

Szinte biztos, hogy igen. Ha az első alkalommal nem is lehet 100%-ban megoldani egy problémát, de az biztos, hogy szinte minden esetben nagyfokú javulás érhető el. Komolyabb, komplexebb esetekben szükség lehet több alkalomra is.

Hány alkalomra lesz szükségem?

Gyakori, hogy már már egyetlen alkalommal is nagy eredményt tudunk elérni, de ez mindig az adott esettől függ. Az elsődleges cél az oldás, vagyis a szorongás mértékének jelentős csökkentése, majd pedig további alkalmak esetén tovább dolgozunk a probléma végleges megszüntetésén. Átlagosan érdemes 3 – 5 alkalommal számolni.

Miért kell megadnom az adataimat? 

Hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot az időpontegyeztetéssel és konzultációval kapcsolatban.

Hova fordulhatok, ha kérdésem van?

Fel tudod venni velünk a kapcsolatot a Kapcsolat aloldalon, vagy az [email protected] email címen és munkatársaink 1 munkanapon belül a segítségedre sietnek.

Foglald le a helyed a terápiára és élj újra szabadon!

A 15 perces díjmentes telefonos konzultáció során elmondhatod a problémádat és átbeszéljük hogyan tud segíteni a megoldásban a terápia. Felteheted a kérdéseidet és segítek, hogy tisztán lásd a kiutat a szorongásodból.